Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Kylie Jenner πιο...άβαφη από ποτέ (photos)

Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Kylie Jenner πιο...άβαφη από ποτέ (photos)

Να κάνει μάλιστα κάτι παράνομο που προκαλεί αντιδράσεις.

 

Ότι η Kylie Jenner δεν οφείλει την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα γονίδια, είναι κάτι παραπάνω από γνωστό. Το ότι η ίδια παραδέχεται κάποιες μικρές παρεμβάσεις στα χείλια και τίποτε άλλο, είναι και αυτό γνωστό και αρκετά αστείο. Αρκεί κάποιος να δει τις φωτογραφίες από την εφηβεία της και να αντιληφθεί ότι έχει πέσει πολύ νυστέρι!

Θα περίμενε λοιπόν κανείς, με τόσα έξοδα στις πλαστικές επεμβάσεις, η νεαρά πολυεκατομμυριούχος, να κυκλοφορεί ατημέλητη και να χαίρεται όσο το δυνατόν περισσότερο την εξαιρετική δουλειά των γιατρών της. Εκείνη όμως λέει ένα βροντερό "όχι" και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κυκλοφορεί μονίμως με απίστευτες ποσότητες μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Βέβαια ο φωτογραφικός φακός ο οποίος είναι πανταχού παρών, δεν συγχωρεί τέτοια λάθη και βγάζει ντοκουμέντα για να μένουν για πάντα. Έτσι λοιπόν, απαθανάτισε την Kylie πιο... άβαφη από ποτέ, στο Βeverly Hills, να πηγαίνει στην επίσης υπερ-πλούσια φίλη της Stassie Karanikolaou, σπάζοντας έτσι την καραντίνα.

Φυσικά, τα σχόλια για την star δεν ήταν και τα καλύτερα, μιας και η ίδια εδώ και αρκετό καιρό μας έχει ζαλίσει με τις προτροπές της να μείνουμε σπίτι (η ίδια βέβαια είναι φυλακισμένη σε ένα...μέγαρο επικών διαστάσεων που μοιάζει με συνοικία), γεγονός που δεν άρεσε στους θαυμαστές της, οι οποίοι την περιμένουν στη γωνία.

Δεν είχαμε βλέψεις για πιο ώριμη συμπεριφορά! Παρόλα αυτά αξίζει να δεις τη φωτογραφία της Kylie χωρίς μακιγιάζ (καταραμένος εγκλεισμός, έχει φύγει και το παραμικρό ίχνος make up) και να πάθεις σοκ με το πόσο αγνώριστη (όχι άσχημη σε καμία περίπτωση), είναι!


https://www.instagram.com/p/B_NuGLBDfT4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading