Η Δέσποινα Βανδή έδειξε γαμήλιες φωτογραφίες και μίλησε για τη Βίσση, τον Φοίβο και τον Ντέμη

Η Δέσποινα Βανδή έδειξε γαμήλιες φωτογραφίες και μίλησε για τη Βίσση, τον Φοίβο και τον Ντέμη

Βανδή: Η πρόταση γάμου και ο χωρισμός από τον Φοίβο 

Η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίου» στον ΑΝΤ1 ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική.

Η 50χρονη τραγουδίστρια μίλησε για όλα και δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που στο παρελθόν αποτελούσαν αγκάθι στις συνεντεύξεις της.

Για παράδειγμα, η Δέσποινα αποκάλυψε πως ο χωρισμός της από τον Φοίβο της άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, μιας και ο κύκλος με τον συνθέτη είχε ολοκληρωθεί και η ίδια ένιωθε να πνίγεται και να θέλει να τραγουδήσει κομμάτια κι άλλων συνθετών ενώ παραδέχτηκε:

«Στο τέλος της συνεργασίας με τον Φοίβο ο Γιώργος Θεοφάνους μου πρότεινε να πω τον Θυμό. Δεν το έκανα, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή αλλά ήθελα να το πω αυτό το κομμάτι. Τον έχω καλά μέσα μου τον Φοίβο, πορευτήκαμε μαζί βήμα βήμα».



H Βανδή δεν δίστασε να απαντήσει για πρώτη φορά και για την περιβόητη κόντρα της με την Άννα Βίσση, όπου και τόνισε πως δεν έχει κάνει παρέα με την Άννα αλλά δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα και να συνεργαστεί με την Βίσση.



Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις και την σχέση της με τον χρόνο, η Δέσποινα δήλωσε συμφιλιωμένη και αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

«Κάνω τα πάντα με μέτρο. Προσπαθώ να μεγαλώνω όμορφα, είμαι συμφιλιωμένη, θέλω να είμαι υγιής και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν, δεν μπορείς να είσαι 50 και να κάνεις πως είσαι 25, μπορείς να είσαι 50 και να δείχνεις 45».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Δέσποινα αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου από τον Ντέμη Νικολαΐδη ήρθε με την μορφή διαγγέλματος, όπου η τραγουδίστρια άκουσε τον ποδοσφαιριστή να της λέει πως παντρεύονται ενώ μας έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον γάμο της.

Επιπλέον, στην εκπομπή, μίλησε για πρώτη φορά και ο Ντέμης Νικολαΐδης όπου αποκάλυψε πως είναι η ζωή του στο πλευρό της Δέσποινας τα τελευταία 21 χρόνια.



«Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα», είπε ο Ντέμης και τόνισε: «Η γέννηση των παιδιών μας ήταν η καλύτερη στιγμή μας... σίγουρα ζηλέψαμε ο ένας τον άλλο, έχει να κάνει και τι σου δείχνει ο άλλος». Ο Ντέμης αποκάλυψε μάλιστα πως το αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Θυμήσου»!

Δες την Δέσποινα στο Ενώπιος Ενωπίω το 2002,την φωτογραφία γάμου και την εμφάνιση της Δέσποινας στο talk show παρακάτω.