Πόπη Τσαπανίδου ετών 53: Σβήνει τα κεράκια της στην καραντίνα χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πόπη Τσαπανίδου ετών 53: Σβήνει τα κεράκια της στην καραντίνα χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ποιο είναι το μήνυμά της για τα πρώτα της γενέθλια με covid-19;

Μπορεί με τους φίλους μας όλον αυτόν τον καιρό να μιλάμε με βιντεοκλήσεις και έτσι να μην αφήνουμε την χιλιομετρική απόσταση να μας χωρίσει αλλά είναι και αυτές οι στιγμές που χάνουμε. Που θα θέλαμε να είμαστε όλοι μαζί αγκαλιά και να γιορτάζουμε κάποιον από την παρέα. Να τραγουδάμε την ώρα της τούρτας και το πάρτι να μην έχει σταματημό.

Μέχρι στιγμής τα πάρτι πραγματοποιούνται και αυτά μέσω διαδικτύου, κάτι που έκανε και η Πόπη Τσαπανίδου μαζί με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Γιόρτασε τα 53 και έγραψε ένα από τα πιο ωραία μηνύματα της ημέρας. Η τούρτα ήταν εντελώς homemade από την κόρη της και τα μάτια της δηλώνουν την ευτυχία της.

Δες τι ακριβώς έγραψε κάτω από τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram:

Το χα ξεκαθαρίσει. "...ήθελα στα γενέθλια, μόνη μου να τα πιώ!" Όπως τραγουδάει ο Μηλιώκας. ?
Όμως μία μ' έχουν, με προσέχουν σαν τα μάτια τους και με έχουν θεά, να πέσει φωτιά να με κάψει αν λέω υπερβολές. Είμαι η πιο τυχερή μαμά του κόσμου. ? Τέλος. ?
Να μην πολυλογώ κι ενώ ήμασταν όλες σε βιντεοκλήση-αντιπερισπασμό, έσκασε η Εύα έκπληξη, με ταψάκι και ΤΗΝ τούρτα που θα θυμίζει για πάντα τα πρώτα γενέθλια σε covid19 περιβάλλον. Και δεν θέλω χαζά και ερωτήσεις τύπου τι τούρτα ήταν... Banana Bread φυσικά, με επικάλυψη σοκολάτας φτιαγμένη από τα χεράκια της.
Όσο για τα κεράκια; ?
Δέκα μου έβαλαν. Όπως το 10 το καλό!
Κι όπως θα έγραφαν σε τίτλο κάποια sites... "Δεν θα πιστεύετε πόσων χρόνων είναι η Πόπη Τσαπανίδου" ????????
Να με χαίρεστε ρεεεεεε!
Και να σας χαίρομαι και εγώ.
Όλους!
HAPPY 5️⃣3️⃣❗
ΥΓ στη φωτό η στιγμή που με κλειστά μάτια κάνω την ευχή μου πριν σβήσω τα κεράκια: να δεθώ στο όνειρο με ατσάλινο σχοινί.