Ήρθαν στο φως τα μηνύματα του πρίγκιπα Harry στον πατέρα της Meghan Markle (video)

Ήρθαν στο φως τα μηνύματα του πρίγκιπα Harry στον πατέρα της Meghan Markle (video)

Τι δείχνουν τα δικαστικά έγγραφα

Επιτέλους η αλήθεια σχετικά με την σχέση του πρίγκιπα Harry Και της Meghan Markle με τον πατέρα της δούκισσας, Thomas Markle, έγινε γνωστή.

Σε δικαστικά έγγραφα, που έγιναν γνωστό από την πλευρά της Markle, ο πρίγκιπας φέρεται να έχει στείλει μια σειρά από γραπτά μηνύματα στον πατέρα της Meghan, λίγο πριν τον γάμο του ζευγαριού στο Λονδίνο στις 19 Μαΐου 2018.

Ο Harry σε αντίθεση με όσα αφήνει εδώ και δύο χρόνια να εννοηθούν ο πατέρας της Meghan του εξήγησε πολλές φορές πως δεν είναι κανείς θυμωμένος με εκείνον για τα παπαρατσικά θέματα που είχε στήσει και του γράφει χαρακτηριστικά:

«Τομ, ο Harry είμαι ξανά, πρέπει να σου μιλήσω, δεν χρειάζεται να απολογηθείς, καταλαβαίνουμε την κατάσταση αλλά το να μιλήσεις δημόσια, θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αν αγαπάς την Μέγκαν, τηλεφώνησέ μου, έχεις δύο ακόμα επιλογές που δεν περιλαμβάνουν το να μιλήσεις δημόσια, τηλεφώνησέ μου για να σου εξηγήσω, η Meg κι εγώ δεν έχουμε θυμώσει, θέλουμε να σου μιλήσουμε».

Τα μηνύματα δημοσιεύτηκαν σε συνάρτηση με την δικαστική διαμάχη των Sussexes με τα μεγάλα βρετανικά tabloids.

Tα tabloids είχαν κατηγορήσει την Meghan πως δεν απαντούσε στον πατέρα της, όσες φορές κι αν προσπάθησε να την προσεγγίσει.

Σε άλλο μήνυμα ο Harry εξηγεί στον Tom πως θέλει να τον βοηθήσει κι αυτό κάνει από την πρώτη μέρα.



Στις 15 Μαΐου 2018, τέσσερις μέρες πριν τον γάμο της, η Markle γράφει στον πατέρα της: