Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Η Kate Hudson ποζάρει με τη μαμά & την κόρη της, και είναι ό,τι καλύτερο

Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Η Kate Hudson ποζάρει με τη μαμά & την κόρη της, και είναι ό,τι καλύτερο

3 γενιές  σε μια υπέροχη φωτογραφία

Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση σε αυτή τη συγκεκριμένη οικογένεια και μια φωτογραφία τους ήταν αρκετή για να μας κάνει να πειστούμε. Η Kate Hudson πριν από ενάμιση χρόνο έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και μαζί με την μητέρα της, Goldie Hawn είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού People στο ένθετο Beautiful.

Η ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, από το σπίτι της όμως λόγω της πανδημίας που μαστίζει τον πλανήτη, και κατά τη διάρκεια αυτής αποκάλυψε πως βρίσκεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού μαζί με την μαμά της και τη μικρή Rani.

Πιο λαμπερή από ποτέ και εντελώς αμακιγιάριστη στη διάρκεια της συνέντευξης, η Kate Hudson αποκάλυψε το εξώφυλλο και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ήμουν πολύ χαρούμενη όταν μου ζήτησαν να είναι μία οικογενειακή φωτογραφία, γιατί τώρα η οικογένεια είναι το παν. Πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο, έτσι δεν είναι;», ανέφερε η ηθοποιός.

«Στο τέλος της μέρας όταν τα βάζεις όλα κάτω, καταλαβαίνεις πως όλοι κάνουμε ότι μπορούμε μένοντας μέσα, όχι μόνο για το καλό όλων, αλλά για την υγεία των οικογενειών μας και για να προστατέψουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Και νομίζω πως το μήνυμα μια ισχυρής κι ενωμένης οικογένειας είναι πραγματικά σημαντικό και όμορφο», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Kate Hudson.

Και ομολογούμε πως η δική της οικογένεια, αν κρίνουμε και αυτό την φωτογραφία με τις τρεις τους είναι υπέροχη.



Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.