Μόλις αποκαλύφθηκε το πιο όμορφο και ταιριαστό τηλεοπτικό ζευγάρι! Οι ευχές του Μουτσινά (video)

Μόλις αποκαλύφθηκε το πιο όμορφο και ταιριαστό τηλεοπτικό ζευγάρι! Οι ευχές του Μουτσινά (video)

Εκείνος παραδέχτηκε εμμέσως την σχέση

Οι έρωτες ανθίζουν στην καραντίνα και γίνονται σχέσεις που αποκαλύπτονται. Όπως σίγουρα γνωρίζεις ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με το «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΙ.

Η μπάντα που παίζει live στην εκπομπή του Μουτσινά είναι οι Αλκατράζ, με frontman Και τραγουδιστή τον Πέτρο Πυλαρινό. Μόλις σήμερα λοιπόν, ο Μουτσινάς επέλεξε να προβάλλει στην εκπομπή του ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Το συγκρότημα και ο τραγουδιστής είχαν μιλήσει στο Ευτυχείτε για το ποιες εκπομπές παρακολουθούν στην καραντίνα και φυσικά, οι μπηχτές για το αν ο Πυλαρινός βλέπει και Τροχό της Τύχης, έπεσαν βροχή.

Βλέπεις, οι φήμες θέλουν την ξανθιά καλλονή Βάλια Χατζηθεοδώρου, το κορίτσι που ανοίγει τα γράμματα στον Τροχό, να είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή των Αλκατράζ.



Ο Μουτσινάς έσπευσε να στριμώξει τον τραγουδιστή, ο οποίος παραδέχτηκε με τις εκφράσεις του πως κάτι τρέχει με την Βάλια του Τροχού! Δες παραπάνω το βίντεο και παρακάτω τους δύο νέους και ερωτευμένους που δεν έχουν κάποια κοινή πόζα στο Instagram ακόμα, τουλάχιστον.