Αποκλείεται! Αυτή την εγκυμοσύνη στο Hollywood δεν την περιμέναμε με τίποτα

Αποκλείεται! Αυτή την εγκυμοσύνη στο Hollywood δεν την περιμέναμε με τίποτα

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε την είδηση

Το 2020 δεν έχει αφήσει να περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να μας εκπλήξει. Φέρνει συνεχώς ειδήσεις, πότε ευχάριστες, πότε δυσάρεστες, αλλά και γεμάτες εκπλήξεις. Και αυτή η εγκυμοσύνη για την οποία διαβάσαμε και σου γράφουμε πραγματικά μας εξέπληξε. Ο διάσημος ράπερ τραγουδιστής και αδερφός πασίγνωστου τραγουδιστή επίσης, θα γίνει μπαμπάς και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω Instagram.

Την Τρίτη ο τραγουδιστής έκανε ένα live στο Instagram και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς, κρατώντας το τεστ εγκυμοσύνης της συντρόφου του στο χέρι. Ο λόγος για τον Aaron Carter, αδερφό του γνωστού, Nick Carter από τους Backstreet Boys, ο οποίος μέσα στο 2020 θα αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι.

Ο 32χρονος τραγουδιστής έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τα social media του και ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Aaron Carter και Melanie Martin θα γίνουν γονείς και αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του 2020. Ο τραγουδιστής μάλιστα πριν από κάποιες ώρες ανέβασε και μία φωτογραφία του στο account του, στην οποία δεν φορά μπλούζα, μας δείχνει τους κοιλιακούς του και η λεζάντα αναφέρει: «Το σώμα του μπαμπά».

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.