Ο πρίγκιπας Louis έγινε δύο ετών και οι φωτογραφίες στο Instagram δείχνουν πόσο μεγάλωσε (photos)

Ο πρίγκιπας Louis έγινε δύο ετών και οι φωτογραφίες στο Instagram δείχνουν πόσο μεγάλωσε (photos)

Ο μικρός πρίγκιπας είναι πιο χαριτωμένος από ποτέ 

Είναι απίστευτο αλλά σαν σήμερα πριν δύο χρόνια, η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον γλυκό της γιο Louis.

Όπως ήταν φυσικό ο δημοφιλής λογαριασμός του Kensington στο Instagram δημοσίευσε τέσσερα πορτρέτα τα οποία μάλιστα είναι τραβηγμένα από την Kate Middleton που πρέπει να της αναγνωρίσουμε πως οι ικανότητές της στην φωτογραφία είναι απίθανες.

Στις πόζες, ο Louis φτιάχνει ουράνιο τόξο με τα δάχτυλά του και οι γκριμάτσες του είναι όλα τα λεφτά!

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα γλυκά σας μηνύματα για τα δεύτερα γενέθλια του Louis», έγραψε η Kate ή ο William ή η ομάδα πίσω από το royal Instagram account ενώ σε μια δεύτερη σειρά φωτογραφιών, είδαμε την πραγματικότητα vs αυτό που είδαμε στις πρώτες πόζες, με τον Louis να είναι λερωμένος από τα χρώματα αλλά καταχαριτωμένος.

Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα στον Απρίλιο στο Αnmer Hall του Norfolk όπου ο William, η Kate και τα παιδιά τους έχουν απομονωθεί εξαιτίας του Covid-19.

Πάντως εκείνος που φαίνεται πως λατρεύει τον Louis περισσότερο από κάθε άλλο του εγγόνι, είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, που στο λογαριασμό του Clarance House στο Instagram δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία, ασπρόμαυρη και καλλιτεχνική αγκαλιά με τον εγγονό του!

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω: