Η Khloe Kardashian θέλει να κάνει δεύτερο παιδί και δεν φαντάζεσαι ποιος είναι ο μελλοντικός πατέρας

Η Khloe Kardashian θέλει να κάνει δεύτερο παιδί και δεν φαντάζεσαι ποιος είναι ο μελλοντικός πατέρας

Η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνες

Σε ένα από τα καινούργια επεισόδια του Keeping Up With The Kardashians, η Khloe Kardashian αποκάλυψε πως πρόσφατα ξεκίνησε να καταψύχει τα ωάριά της σε περίπτωση που θελήσει μελλοντικά να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Αρχικά αυτό από μόνο του είναι μία είδηση καθώς δεν είχαμε ιδέα πως η reality star είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό της.

«Κάνω ενέσεις ορμονών περίπου 5 ημέρες τώρα», είπε αρχικά στην Kourtney και την Kendall Jenner η Khloe και συνέχισε: «Και η διαδικασία της ένεσης μου φάνηκε εντάξει. Δεν ξέρω, δεν ήταν τόσο δύσκολο, είμαι οκ».

Η reality star μάλιστα όσο μιλούσε για τη διαδικασία που ξεκίνησε να κάνει ανέφερε, πως αν πρόσθετε στο όλο θέμα κι έναν δωρητή σπέρματος θ είχε ακόμη περισσότερες πιθανότητες να μείνει κάποια στιγμή ξανά έγκυος. Ο γιατρός της μάλιστα με τον οποίο και ακολουθεί όλη αυτή τη διαδικασία συμφώνησε επίσης πως είναι καλύτερο να βρει κάποιον δωρητή.

Η Khloe ανέφερε βέβαια πως τον έχει ήδη βρει, και όπως ήταν λογικό οι αδερφές της ζήτησαν αμέσως να μάθουν ποιος είναι αυτός. Η reality star αποκάλυψε πως ο πατέρας θα μπορούσε να είναι ο Tristan, ο οποίος είναι έτσι κι αλλιώς ο μπαμπάς της δίχρονης κόρης της. «Μετά το ραντεβού με τον γιατρό μίλησα στον Tristan.

Αν μπορώ να δημιουργήσω έμβρυα και να κάνω όλα τα test DNA, τότε η πιο έξυπνη και σωστή επιλογή είναι ο Tristan. Είναι όμως κάπως περίεργο αν σκεφτείς πως εγώ και ο Tristan δεν είμαστε πια μαζί. Δεν ξέρω τι να κάνω», ανέφερε η Khloe.

Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς κι εμείς τον Tristan θα σκεφτόμασταν στη θέση της. Επιπλέον μετά από όσα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν, δεν ξέρουμε αν το κατάλαβες, αλλά η Khloe αποκάλυψε πως δεν έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην της.