Κέισι Μίζιου: Η φωτογραφία στο Instagram που λίγες θα τολμούσαν να ανεβάσουν

Κέισι Μίζιου: Η φωτογραφία στο Instagram που λίγες θα τολμούσαν να ανεβάσουν

Είναι αλήθεια πως μας εξέπληξε

Η Κέισι Μίζιου είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε στο Greece’s Next Top Model αυτής της σεζόν. Μάλιστα κατάφερε να φτάσει και στον τελικό βγαίνοντας δεύτερη εν τέλει, αφού το έπαθλο της νικήτριας το μοιράστηκαν δύο κορίτσια (aka Άννα Μαρία-Κάτια). Η Κέισι ήταν το sexy κορίτσι του show, κάτι που βλέπαμε και έβγαινε σε όλες τις φωτογραφήσεις της.

Και επειδή ακριβώς την έχουμε έτσι στο μυαλό μας, sexy, με λάγνο βλέμμα κλπ, δεν φανταζόμασταν με τίποτα πως θα ανέβαζε μια τέτοια φωτογραφία στο Instagram account της. Πριν από μερικές ημέρες είχε γενέθλια ο σύντροφός της ο Δημήτρης, για τον οποίο είχαμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα από εκείνη όσο βρισκόταν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Τον είδαμε μάλιστα να φωτογραφίζεται μαζί της και στον τελικό του reality μοντέλων, δίνοντας μας ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Η Κέισι ανεβασε στο account της μερικές φωτογραφίες από τα γενέθλια του αγαπημένου της, τα οποία ήταν το Μεγάλο Σάββατο. Μέσα σε αυτές τις φωτό λοιπόν εκτός από την αυτοσχέδια τούρτα της, είδαμε και μια φωτό που πραγματικά δεν περιμέναμε να δούμε online όχι μόνο στην Κέισι, αλλά σε καμία κοπέλα.

Η Κέισι και ο Δημήτρης έτρωγαν μαγειρίτσα και η λήψη αυτή δεν κολάκευε καθόλου τη νεαρή πρώην παίκτρια του GNTM. Την έχει πετύχει σε μία στάση που τρώει και γελάει ταυτόχρονα, ενώ αν παρατηρήσεις φαίνεται να γυαλίζει και το πηγούνι της, που σημαίνει πως η κουταλιά δεν βρήκε κατευθείαν τον στόχο της.

Και όμως η φωτογραφία αυτή βρίσκεται στο account της Κέισι, που σημαίνει πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου να τσαλακωθεί προς τα έξω.

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.