H Δούκισσα Νομικού ανέβασε φωτογραφία με τον Σάββα, όμως άλλο είναι αυτό που πρέπει να δεις

H Δούκισσα Νομικού ανέβασε φωτογραφία με τον Σάββα, όμως άλλο είναι αυτό που πρέπει να δεις

Και δεν γίνεται να μην το παρατήρησες

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο όμορφες και γλυκές μανούλες της ελληνικής showbiz και αλήθεια δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε να ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της. Ο μικρός Σάββας είναι πια ο «μεγάλος» της οικογένειας και είμαστε σίγουρες πως προσέχει την αδερφή του.

Η όμορφη μανούλα πριν από μερικές ώρες ανέβασε μια καινούργια φωτογραφία με τον γιο της, και πραγματικά τα λόγια της σε κάθε λήψη είναι αντιπροσωπευτικά του πόσο λατρεύει τα παιδιά της. Ποια μαμά άλλωστε δεν λατρεύει τα παιδάκια της; «Είμαι τα φτερά σου. Ξέρω όμως πως μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου θα είσαι εσύ τα δικά μου❤», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Όμως κάτι άλλο είναι αυτό που εμείς παρατηρήσαμε στη φωτογραφία της. Και όχι αυτό δεν είναι το πόσο έχει μεγαλώσει ο Σάββας, αλλά το κορμί της Δούκισσας. Θέλουμε να το παρατηρήσεις καλά. Μπορεί η φωτογραφία αυτή να έχει τραβηχτεί πριν γεννηθεί η μικρή Αναστασία, όμως το σώμα της απλά δεν υπάρχει.

Η Δούκισσα ήταν, είναι και θα είναι μια κούκλα. Δεν είχε βγει άδικα άλλωστε Σταρ Ελλάς! Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.