Μαρκέλλα Στεφανέλλη: Η «κακιά» από την Μαρία την Άσχημη έχει αλλάξει πολύ & δεν θα την αναγνωρίσεις

Μαρκέλλα Στεφανέλλη: Η «κακιά» από την Μαρία την Άσχημη έχει αλλάξει πολύ & δεν θα την αναγνωρίσεις

Δες τη σε πρόσφατη έξοδό της

Η Μαρία η Άσχημη ήταν μία από τις σειρές που προβλήθηκε στο Mega πριν από 13 χρόνια και που μας έδωσε ένα μάθημα να θυμόμαστε στη ζωή. Σημασία δεν έχει η εξωτερική σου εμφάνιση όσο όμορφη και αν είσαι, αν ο χαρακτήρας σου δεν είναι καλός. Και η Μαρία (aka Αγγελική Δαλιάνη) με τον Αλέξη Μαντά (aka Άνθιμος Ανανιάδης) αυτό ακριβώς μας δίδαξαν μέσα από τη σειρά αυτή.

Η Μαρκέλλα Στεφανέλλη την οποία υποδυόταν η Φιλίτσα Καλογεράκου, ήταν η βασική εχθρός, αντίπαλος, όπως θέλεις πες το, της Μαρίας, που όμως στην πορεία άλλαξε. Η Φιλίτσα μετά την Μαρία την Άσχημη συμμετείχε και σε κάποιες θεατρικές παραστάσεις, όμως στην τηλεόραση δεν την είδαμε ξανά.



Η τελευταία και πιο πρόσφατη φορά που την είδαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες δεν ήταν από την επανάληψη της Μαρίας, αλλά από το reality επιβίωσης Survival Secret που παρουσίαζε ο Κώστας Σόμερ πριν από 2 χρόνια περίπου.



Λογικό όμως να την έχεις ξεχάσει από τότε. Θυμάσαι όμως καθόλου πως είναι σήμερα η «Μαρκέλλα»; Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την Μεγάλη Παρασκευή όταν κι έβγαλε βόλτα τον σκύλο της, με την πιο καλοκαιρινή αμφίεση. Με σορτς και αμάνικο μπλουζάκι η Φιλίτσα έκανε τη μετακίνηση νο. 6 και μας χάρισε τις πιο όμορφες φωτογραφίες της.

Τη θυμάσαι καθόλου από τότε που την είδες τελευταία φορά; Αν όχι στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις φωτογραφίες της.