Ο πασίγνωστος star των Avengers συνάντησε τον Brad Pitt & ταυτιστήκαμε απόλυτα με την αντίδρασή του

Ο πασίγνωστος star των Avengers συνάντησε τον Brad Pitt & ταυτιστήκαμε απόλυτα με την αντίδρασή του

Ναι προφανώς θα κάναμε το ίδιο

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως όταν λέμε για πρωταγωνιστή των Avengers εννοούμε τον κούκλο και σούπερ γυμνασμένο Chris Hemsworth, ο οποίος υποδύεται τον θεό του Άσγκαρντ, Thor. Ο Chris Hemsworth λοιπόν πέρυσι συνάντησε έναν από τους πιο αγαπημένους τους ηθοποιούς –ναι είναι ο Brad Pitt- όταν πήγε στην πρεμιέρα του Once Upon A Time In Hollywood.

Και για τον Chris αυτή η στιγμή ήταν η πιο σημαντική στη ζωή του. Ίσως πιο σημαντική και από τον γάμο του με την Elsa Pataky, δεν ξέρουμε. Κρατά αυτή την ανάμνηση σαν κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον και εξομολογείται τι έκανε όταν τον συνάντησε. «Ο Brad ήταν έτοιμος για χειραψία και εγώ απλά τον αγκάλιασα και ήταν οκ με αυτό», είπε στο People ο 36χρονος ηθοποιός για την περίπου άβολη αλλά πολύ γλυκιά στιγμή που έζησε.

«Δεν μου επιτέθηκε κανείς από την ασφάλειά του. Ήταν φανταστικά. Ήταν τόσο υπέροχος και ευχάριστος, όσο ήλπιζα και φανταζόμουν», συμπλήρωσε ο Chris Hemsworth, και πραγματικά πιστεύουμε πως τα μάτια του έκαναν καρδούλες όσο μιλούσε για τον Brad Pitt. Και να σου πούμε και κάτι δεν τον αδικούμε, γιατί κι εμείς ακριβώς το ίδιο θα κάναμε.

Οκ, ίσως να του δίναμε και ένα φιλί για να σφραγίσουμε αυτή τη συνάντηση. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα πλέναμε ξανά τα ρούχα αυτά ου θα φορούσαμε αγκαλιάζοντας τον Pitt.