Ναταλία Καλιφώνη: Η αδερφή της Γαρυφαλλιάς από το GNTM της μοιάζει και είναι μια κούκλα

Ναταλία Καλιφώνη: Η αδερφή της Γαρυφαλλιάς από το GNTM της μοιάζει και είναι μια κούκλα

Έχεις δει την μικρή της αδερφή;

Η Γαρυφαλλιά μπορεί να αποχώρησε πολύ νωρίς από το Greece’s Next Top Model στην πρώτη σεζόν της προβολής του, αν θυμάσαι είχε φύγει οικειοθελώς, έμεινε όμως βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας. Το κορίτσι από το Αγρίνιο έχει ένα απίστευτο σώμα και ένα υπέροχο πρόσωπο. Πολλοί ήταν αυτοί που την παρομοίασαν με την Scarlett Johansson και δεν θα λέγαμε πως είχαν άδικο.

Η πρώην παίκτρια του GNTM όμως δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας της που είναι τόσο όμορφη. Και μπορεί να σου έχουμε δείξει την αδερφή της την Άννα, έχεις δει όμως τη Ναταλία; Η Ναταλία είναι 18 χρονών, είναι η μικρότερη και είναι πραγματικά μία κούκλα. Μπορεί να μην έχει τις αναλογίες της Γαρυφαλλιάς καθότι είναι πιο juicy, είναι όμως πολύ όμορφη.

Εμείς βρήκαμε το Instagram account της και στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις φωτογραφίες της. Είναι εξίσου όμορφη και θα λέγαμε πως μοιάζει αρκετά στη Γαρυφαλλιά. Έχει κι εκείνη αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο με τις εντυπωσιακές γωνίες. Η Ναταλία θυμίζει λίγο τις αδερφές Kardashian στη δομή του σώματός της, και ίσως να ταυτιστείς λίγο περισσότερο μαζί της.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.