14 φορές που είδαμε την Αθηνά Οικονομάκου με μαγιό στο Instagram και ξεχάσαμε το όνομά μας

14 φορές που είδαμε την Αθηνά Οικονομάκου με μαγιό στο Instagram και ξεχάσαμε το όνομά μας

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά 14...

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο γλυκές μανούλες της ελληνικής showbiz, μια φανταστική ηθοποιός, και μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολύ, όμως κάθε φορά είναι πάντα μία κούκλα. Αυτό το διάστημα που όλοι το περνάμε κάπως δύσκολα, εκείνη γυμνάζεται περισσότερο, περνάει περισσότερο χρόνο με τον γιο της, και τη βλέπουμε και μέσα από το Instagram account της.

H 34χρονη ηθοποιός είχε πάντα φανταστικό και καλλίγραμμο κορμί, όμως μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του μικρού Μάξιμου, τα έχουμε δει όλα. Τι κι αν έχει δύο χρόνια που γέννησε, η ηθοποιός είναι στα καλύτερα της και αυτό το βλέπουμε συνεχώς. Η Αθηνά την ιδρώνει τη φανέλα και οι κοιλιακοί της πραγματικά δεν υπάρχουν.

Οι φορές που την έχουμε δει στο Instagram account της με μαγιό είναι αμέτρητες, εμείς όμως μετρήσαμε 14 φορές, ναι καλά διαβάζεις 14, που μας έκανε να ξεχάσουμε ακόμη και το όνομά μας. Κορμί αψεγάδιαστο, τοπίο φανταστικό (μικρή σημασία έχει αυτό βέβαια) και μια Αθηνά Οικονομάκου υπέροχη.

Κάνε swipe στη gallery και απόλαυσε τη.