Το ερωτικό «παραλήρημα» της Δούκισσας για τον άντρα της μόλις έδωσε νόημα στο Σαββατόβραδο μας

Το ερωτικό «παραλήρημα» της Δούκισσας για τον άντρα της μόλις έδωσε νόημα στο Σαββατόβραδο μας

Μα πόσο όμορφα λόγια

Αν είσαι fan της Δούκισσας Νομικού, τότε θα είδες πως εχθές το βράδυ έκανε live εδώ στο Queen.gr με την δική μας Δέσποινα Καμπούρη. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν πιο όμορφη από ποτέ και μας είπε πολλά όμορφα πράγματα. Μοιράστηκε τα beauty μυστικά της στην καραντίνα και μας μίλησε και για τα δύο παιδάκια της.

Και σήμερα το μεσημέρι εκεί που χαζεύαμε στο Instagram πέφτουμε επάνω στο post που έκανε, και πραγματικά όλα όσα έγραψε ήταν τόσο όμορφα που συγκινηθήκαμε. Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία είναι προφανώς αμακιγιάριστη και πιο κούκλα από ποτέ και είναι ακόμη πιο τέλεια γιατί την φωτό αυτή την τράβηξε ο σύζυγός της, Δημήτρης.

Και μετά από τέτοιο αποτέλεσμα, ένα είναι σίγουρο, όλες όλοι θέλουμε τον άντρα της για φωτογράφο. Ο σύζυγός της έχει απαθανατίσει τη Δούκισσα σε μια απίστευτα όμορφη στιγμή της, που πραγματικά μας άφησε άφωνες. Αυτό που μας συγκίνησε περισσότερο από όλα όμως, είναι αυτά που έγραψε η Δούκισσα στο post αυτό.

«Και ένα μπράβο στον άντρα μου που το φωτογραφικό του ταλέντο έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προσδοκία. Και ένα ευχαριστώ γιατί είναι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσα να ζητήσω. Και ένα σ’αγαπώ γιατί είναι ο καλύτερος σύντροφος ζωής που θα μπορούσα να ζητήσω. Γιατί με σηκώνει όταν πέφτω, μου χαμογελάει όταν φοβάμαι, με αγκαλιάζει όταν κοιμάμαι. Δεν έχουμε επέτειο, δεν έχουμε γιορτή. Αλλά τελικά, γιατί να περιμένουμε μια ιδιαίτερη αφορμή για να εκφράσουμε όσα νιώθουμε; Ας το κάνουμε κάθε μέρα!
Να και κάτι άλλο που μας δίδαξε η καραντίνα ?#menoumespiti».

Και σε ρωτάμε έχεις διαβάσει κάτι πιο όμορφο από αυτό;