Εχμ, Ok! Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει topless και βλέπουμε το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς

Εχμ, Ok! Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει topless και βλέπουμε το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς

Είναι μια κούκλα

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε, είναι πως και τις δύο σεζόν το Greece’s Next Top Model είχε πάρα πολύ όμορφα κορίτσια. Κάποια από τα κορίτσια όμως που γνωρίσαμε αυτή τη σεζόν πραγματικά μας συγκλόνισαν. Η Νίνα για παράδειγμα ήταν ένα από τα κορίτσια που πιστεύαμε πως θα φτάσει αρκετά μακριά στον διαγωνισμό, όμως τελικά αποχώρησε νωρίς.

Μία ακόμη ήταν και η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία μας καθήλωσε με τα υπέροχα πράσινα μάτια της. Η Μαρίνα μάλιστα είχε βγει και Miss Ελλάς το 2018. Και μπορεί κι εκείνη να αποχώρησε νωρίς από το GNTM συνεχίζει όμως να μας καθηλώνει με τις φωτογραφίες της, μέσα από το Instagram account της.

Και οι τελευταίες φωτογραφίες που είδαμε αλήθεια μας άφησαν άφωνες. Η Μαρίνα πόζαρε topless φορώντας απλά ένα jacket και μας έδειξε πως ακριβώς είναι το κορμί της χωρίς ρετούς. Τις φωτογραφίες μάντεψε; Τράβηξε και εδώ η Ίλντα Κρόνι, η οποία μάλλον σκέφτεται να αφήσει το modelling και να ακολουθήσει τη φωτογραφία, αν κρίνουμε από τις λήψεις αυτές.

Η Μαρίνα πάντως δικαίωσε την φωτογράφο της, και οι φωτογραφίες είναι απλά φανταστικές. Μπες στη gallery και δες και μόνη σου.