Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πόσα κιλά είναι, και δεν θα το πιστεύεις

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πόσα κιλά είναι, και δεν θα το πιστεύεις

Διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά στην ελληνική showbiz

Πριν από μία εβδομάδα είδαμε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Εκείνος είχε γενέθλια, κι εκείνη του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο. Είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και πραγματικά μας αρέσει πολύ να τους βλέπουμε μαζί.

Το διάστημα αυτό του εγκλεισμού οι περισσότεροι celebrities ξένοι και μη περνούν περισσότερο χρόνο στα social media, ενώ ψάχνουν να βρουν και διάφορα θέματα έτσι ώστε να είναι σε άμεση επαφή με τους fans τους. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και Q&A παιχνίδια, που έχουν κάνει και αρκετές δικές μας Ελληνίδες celebrities.

Αθηνά Οικονομάκου, Δούκισσα Νομικού, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι μερικές από αυτές, με την Κατερίνα Καινούργιου να προστίθεται σε αυτή την ομάδα. Το δικό της Q&A έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μάθαμε και πόσα κιλά ζυγίζει. Τη βλέπεις ψηλή, κούκλα και κορμάρα, ποιο είναι όμως το βάρος της;

Η ξανθιά παρουσιάστρια σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με αυτό, αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα της καραντίνας έχει φάει λίγο παραπάνω και πως αυτή τη στιγμή ζυγίζει 61 κιλά. Και δεν φαίνεται καθόλου εν τω μεταξύ.