Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Greece’s Next Top Model που βλέπουμε πρώτη φορά μετά από 7 μήνες

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Greece’s Next Top Model που βλέπουμε πρώτη φορά μετά από 7 μήνες

Η φωτό αυτή τραβήχτηκε πέρυσι το καλοκαίρι

Το Greece’s Next Top Model πάντα ξεκινά μέσα Σεπτέμβρη, όμως για να φτάσει σε εσένα το αποτέλεσμα που βλέπεις, τα γυρίσματα έχουν γίνει αρκετό καιρό πριν. Οι οντισιόν που βλέπουμε εμείς αρχικά προφανώς και δεν είναι real time, ενώ και τα bootcamp έχουν γυριστεί κάποιους μήνες πριν. Μερικές ημέρες πριν είδαμε από το προφίλ της Κέισι κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί τόσο καιρό.

Και αν νόμιζες πως μόνο αυτές ήταν οι φωτογραφίες, έκανες λάθος. Τα κορίτσια μέχρι να μπουν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model είχαν κανονικά στην κατοχή τους τα κινητά τους τηλέφωνα οπότε το φωτογραφικό υλικό που έχουν από τότε αργά ή γρήγορα θα το δούμε στα social media.

Μια τέτοια λοιπόν φωτογραφία είναι και αυτή που είδαμε στο Instagram account της Μαρίνας, την οποία βλέπουμε πρώτη φορά μετά από 7 μήνες, και από τότε που εκείνη αποχώρησε από το σπίτι του GNTM. Όπως βλέπουμε στη φωτό, αυτή τραβήχτηκε τον Ιούλιο του 2019, όταν τα κορίτσια ακόμη βρισκόταν στο ξενοδοχείο γυρίζοντας τα επεισόδια των Bootcamp.

Ήταν στις 4 Ιουλίου που είχε τα γενέθλιά της η Μαρίνα και έκλεισε τα 24 της χρόνια Στη φωτό βλέπουμε τα κορίτσια ανεβασμένα στο κρεβάτι να διασκεδάζουν. Ποιες είναι όμως στη φωτό; Η εορτάζουσα Μαρίνα προφανώς, η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Σπυρούλα Κάιζερ, η Χαρά Παππά, η Όλγα Καλογήρου, η Κέισι Μίζιου και η Πόπη Γαλετσά.

Δες την άγνωστη μέχρι πριν λίγο καιρό φωτογραφία τους.