To πιο όμορφο ζευγάρι του Hollywood... μόλις χώρισε (photos)

To πιο όμορφο ζευγάρι του Hollywood... μόλις χώρισε (photos)

Κρίμα βρε παιδιά!

Θυμάσαι ένα παλιό τραγούδι που έλεγε, "Κι όλοι λένε στην παρέα ο ωραίος κι η ωραία"; Στην περίπτωση των δύο διάσημων ηθοποιών ταιριάζει γάντι, μιας και εδώ και ένα χρόνο, αποτελούσαν ένα από τα πιο σέξι και όμορφα-για εμάς το πιο όμορφο- ζευγάρι του Hollywood. Πρόσθεσε σε όλα αυτά και το ταλέντο και τη λάμψη, και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Και εκεί που τους καμαρώναμε και τους ζηλεύαμε λιγάκι, μαθαίνουμε κάτι άσχημο, και μάλιστα από έναν εκ των δύο! Τα παιδιά αυτά δεν είναι πια μαζί, έπειτα από ένα χρόνο σχέσης.

Ο χωρισμός είναι επίσημος, δεν ξέρουμε αν είναι και οριστικός, και έχουμε να πούμε ότι ο σέξι ανερχόμενος γόης του Hollywood με το ιδιαίτερο όνομα, είναι και πάλι single. Όσο για τη νεαρά, με το όνομα και την εμφάνιση που διαθέτει, δεν νομίζουμε να δυσκολευτεί να γοητεύσει τον επόμενο νεαρό που θα βρεθεί στο δρόμο της.

Κρίμα βέβαια γιατί ήταν πολύ ταιριαστοί. Φυσικά μπορείς να δεις την παρακάτω gallery για να δεις σε ποιους αναφερόμαστε, αν δεν έχεις ακόμα μαντέψει: