Θυμάσαι τη Nayla από το Next Top Model; Και όμως δεν την είδες εκεί πρώτη φορά

Θυμάσαι τη Nayla από το Next Top Model; Και όμως δεν την είδες εκεί πρώτη φορά

Για να δούμε πόσο καλή μνήμη έχεις

Τη σεζόν 2009-2010 προβλήθηκε για πρώτη στην Ελλάδα το Next Top Model με την Βίκυ Καγιά στο ρόλο της παρουσιάστριας και coach ταυτόχρονα για τα κορίτσια. Νικήτρια ήταν η Σεράινα Καζαμία, όμως ήταν πολλά τα κορίτσια που ξεχώρισαν. Άλλες συνέχισαν το modelling, άλλες έχουν παντρευτεί κι έχουν γίνει μανούλες, κι άλλες δεν ακολούθησαν καν τον χώρο της μόδας.

Μία από τις κοπέλες που τα πήγαινε πολύ καλά και ξεχώρισε ήταν η Nayla. Η πρώην παίκτρια του Next Top Model που πλέον έχει γίνει κι εκείνη μανούλα ήταν από τα κορίτσια που πήγαινε πολύ καλά στο reality, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Θυμάσαι όμως που είδες για πρώτη φορά τη Nayla, πολύ πριν πάει στο reality μοντέλων;

Τώρα λοιπόν θα μας αποδείξεις πόσο καλή μνήμη έχεις. Που έκανε το ντεμπούτο της πρώτη φορά η Nayla και πάλι ως μοντέλο; Θυμάσαι; Αν όχι θα σε βοηθήσουμε λιγάκι και θα σου πούμε πως ήταν σε μία ελληνική καθημερινή σειρά που αγαπήθηκε πολύ, και ήταν πολύ πριν δημιουργηθεί το Next Top Model.

Ας το πάρει το ποτάμι, γιατί βλέπουμε κάπως δυσκολεύεσαι. Το 2007 πολύ πριν υπάρξει σαν ιδέα το Next Top Model στο Mega βλέπαμε «Μαρία η Άσχημη». Εκεί λοιπόν είδαμε και τη Nayla πρώτη φορά. Όχι δεν είχε κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ήταν ένα από τα μοντέλα που περπατούσε σε κάθε κολεξιόν της Ecomoda, αλλά και φίλη της τηλεοπτικής Ανδριάννας, όταν η Μαρία πήγε στο Παρίσι.

(Στο 29:33)



Δες παρακάτω τα βίντεο και σίγουρα θα τη θυμηθείς.

(Εδώ από το 02:20 στο Παρίσι)



(Στο 12:02 στην επίδειξη της Ecomoda όταν επιστρέφει η Μαρία)