Υβόννη Μπόσνιακ: Μας δείχνει για πρώτη φορά το σπίτι της με τον Αντώνη Ρέμο

Υβόννη Μπόσνιακ: Μας δείχνει για πρώτη φορά το σπίτι της με τον Αντώνη Ρέμο

Δεν νιώθεις να ταυτίζεσαι λιγάκι;

Η Υβόννη Μπόσνιακ στην καραντίνα και στο #μένουμε σπίτι έχει γίνει αδερφή ψυχή μας. Είναι αυτή που θα θέλαμε να έχουμε για αδερφή ή και για κολλητή. Το lockdown έβγαλε αφενός τον Gordon Ramsay που έκρυβε μέσα της, ενώ με το χέρι στην καρδιά μπορούμε να σου πούμε πως είναι η βασίλισσα του Tik Tok. Αν δεν την ακολουθείς πρέπει να το κάνεις asap γιατί είναι απλά φανταστική.

Και αν ακόμη γενικά δεν έχεις βρει ένα βίντεο που να ταυτίζεσαι απόλυτα το διάστημα αυτό, μόλις βρήκες. Είναι αυτό που έκανε η Υβόννη Μπόσνιακ χθες το πρωί και δεν σταματήσαμε λεπτό να γελάμε. Ήταν τόσο άρτιο και τόσο φανταστικά φτιαγμένο, που πραγματικά η λέξη «ταύτιση» είναι μικρή για να περιγράψουμε το πως νιώσαμε.

Φανταζόμαστε πως έχεις ήδη ακούσει το τραγούδι του Tyga «Bored in the house». Έχει γίνει το hit των ημερών –γιατί άραγε- και χρησιμοποιείται σε κάθε βιντεάκι του Tik Tok. Το καλύτερο όλων όμως μέχρι στιγμής ήταν ξεκάθαρα αυτό της Υβόννης.

Η Υβόννη μας έδειξε μάλλον ένα τυπικό πρωινό της και πόσο πολύ βαριέται σε αυτό ειδικά αν πρόκειται να κάνει γυμναστική. Ας μην λέμε άλλα όμως γιατί η εικόνα μιλάει από μόνη της και τα λέει καλύτερα. Btw τι κορμάρα είναι αυτή που έχει η γυναίκα; Πάθαμε σοκ.

Υβόννη αν μας διαβάζεις θέλουμε να γίνουμε οι κολλητές σου!