Αυτή είναι η χειρότερη εργοδότης της τηλεόρασης στην καραντίνα και οι αποδείξεις μιλούν ( photos)

Αυτή είναι η χειρότερη εργοδότης της τηλεόρασης στην καραντίνα και οι αποδείξεις μιλούν ( photos)

Η παρουσιάστρια δέχεται τόνους κακής κριτικής

Η καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού άλλαξε για πάντα τον τρόπο που μάθαμε να εργαζόμαστε. Οι συνθήκες άλλαξαν και στις τηλεοπτικές εκπομπές και μεγάλα shows βγήκαν από το σπίτι των παρουσιαστών.

Κάποιοι έμειναν χωρίς δουλειά και κάποιοι είπαν την αλήθεια για το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές κάμερες.

Βλέπεις μία πασίγνωστη παρουσιάστρια, την οποία είχαμε πολύ ψηλά, ειδικά σε επίπεδο καλοσύνης και γενναιοδωρίας, βρέθηκε να είναι η χειρότερη εργοδότης της καραντίνας.

Μιλάμε λοιπόν για την Ellen De Generes η οποία έχει βρεθεί σε μια δίνη κακών σχολίων, με τον κόσμο στο Twitter να γράφει σχόλια και να στηρίζει το thread που θέλει την παρουσιάστρια να είναι ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο με πάνω από 2.000 απαντήσεις και σχόλια.

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Ο κωμικός Kevin Porter ξεκίνησε ένα thread που ζητούσε από τον κόσμο να του αναφέρει κακές εμπειρίες με την Ellen. Εκεί υπήρξαν τόσα σχόλια και τόσες απίστευτες ιστορίες με πρωταγωνίστρια που κανείς δεν φανταζόταν.



Το thread που ξεκίνησε στις αρχές Απρίλη, δεν είναι τυχαίο. Την στιγμή αυτή το για χρόνια συνεργείο της Ellen δηλώνει έξαλλο, μιας και η παρουσιάστρια όχι μόνο τους άφησε απλήρωτους αλλά δεν τους είπε ούτε μια κουβέντα, δεν τους έστειλε ούτε ένα μέιλ για το τι θα γίνει με την δουλειά τους.

Από το ξεκίνημα της καραντίνας, η Ellen βγήκε από το σπίτι της με διαφορετική εταιρία και άλλο συνεργείο ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του show την παραγωγή του οποίου έχει η παρουσιάστρια, έμειναν σε θολά νερά και μάταια ζητούσα να μάθουν αν θα πληρωθούν.

Η Warner Bros Television που έχει τον έλεγχο του show, ανέφερε πως το συνεργείο έχει μεν πληρωθεί αλλά με μειωμένο κόστος αλλά τα μέλη του συνεργείου επιμένουν πως δεν υπήρξε ούτε προσωπική επικοινωνία, ούτε φροντίδα από την κατά τα άλλα γενναιόδωρη Ellen. Την ίδια στιγμή, το συνεργείο του Jimmy Kimmel πληρώνεται κανονικά με χρήματα που δίνει από την τσέπη του ο παρουσιαστής.

Στην αρχή της καραντίνας η Ellen δέχτηκε κριτική και για το σχόλιο πως η καραντίνα μοιάζει με φυλακή, ενώ η ίδια πόζαρε μέσα από την πανάκριβη και αρκετά ευρύχωρη κατοικία της.

Δες τα σχόλια που ξεσκεπάζουν την παρουσιάστρια παρακάτω