Ο πρίγκιπας Harry βρήκε δουλειά και θυμήθηκε την εποχή που ήταν παιδί

Ο πρίγκιπας Harry βρήκε δουλειά και θυμήθηκε την εποχή που ήταν παιδί

O Harry κάνει τα νέα επαγγελματικά του βήματα

O κορονοϊός δεν σταματά τον πρίγκιπα Harry που πήρε απόφαση να συνεχίσει τη ζωή του με ένα νέο επαγγελματικό βήμα, με στόχο να ξαναπάρει πίσω κάτι από αυτά που έχασε στο περίφημο πια Megxit.

Ο μικρός πρίγκιπας που έχασε εν μία νυκτί όλους τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που είχε δημιουργήσει για να βοηθήσει τους στρατιωτικούς στη Βρετανία αφού παραιτήθηκε των royal καθηκόντων του, αποφάσισε σήμερα να λανσάρει τον πρώτο φιλανθρωπικό οργανισμό που ακούει στο όνομα HeadFIT και πρόκειται για μια online πλατφόρμα που θα βοηθά τους στρατιωτικούς στη Βρετανία να έχουν πρόσβαση σε συμβουλές που αφορούν στην πνευματική τους υγεία και να παίρνουν τις κατάλληλες συμβουλές από ειδικούς.

Το πρότζεκτ ήταν στα σκαριά από το 2017 πριν ακόμα ο Harry παντρευτεί την Markle και το promo έκανε με βίντεο ο ίδιος ο πρίγκιπας τονίζοντας χαρακτηριστικά:



«Όταν σήμερα μιλάμε για fitness, δεν εννοούμε μόνο πόσο γρήγορα μπορείς να τρέξεις ή πόσα βάρη θα σηκώσεις. Μιλάμε και για το πνευματικό fitness, την δύναμη, την ελαστικότητα, όχι μόνο το να φοράς μια στολή αλλά και την υπόλοιπη ζωή σου».

Και δεν είναι αυτή η μόνη επαγγελματική δραστηριότητα του πρίγκιπα που μετακόμισε πια μόνιμα στο Los Angeles.

Πίσω στον Γενάρη, όταν η Markle κανόνιζε τα πάντα για το θριαμβευτικό Megxit, ο πρίγκιπας μαγνητοσκοπούσε ένα ειδικό μήνυμα για την 75η επέτειο του Τομας το Τρενάκι, εγκαινιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα, το Τόμας και Φίλοι, η βασιλική μηχανή, που θα περιλαμβάνει και την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο και θα λανσαριστεί στο Netflix την Πρωτομαγιά.



Ο Τόμας το τρενάκι και ο Harry έχουν μια μακρά ιστορία αγάπης, μιας και ο πρίγκιπας ως παιδί τον αγαπούσε και μάλιστα το 1987 πήγε στο νήπιο κρατώντας μια τσάντα με τον Τόμας.

Δες την φωτογραφία παρακάτω.