Η επανασύνδεση της Aniston με άντρα από το παρελθόν της! Και δεν είναι ο Brad (photos)

Η επανασύνδεση της Aniston με άντρα από το παρελθόν της! Και δεν είναι ο Brad (photos)

Kαλέ δεν την προλαβαίνουμε!

Και ενώ είμαστε άκρως ενθουσιασμένες για την κοινή καραντίνα Aniston-Pitt, βέβαια περιμένουμε και τα τεκμήρια τα οποία ελπίζουμε να μην αργήσουν, η ζωή της αγαπημένης μας Jennifer γενικά φαίνεται να απασχολεί τα Μέσα, μιας και οι δημοσιογράφοι δεν σταματούν να ψάχνουν και να ρωτούν σχετικά με το παρελθόν της.

Όσο λοιπόν η διάσημη ηθοποιός μας απασχολεί με την κοινή της καρανίνα με τον Brad, παράλληλα κάνει κινήσεις οι οποίες έχουν ως βασικό στόχο έναν άλλο πολύ σημαντικό άντρα από το παρελθόν της!

Όχι δεν είναι ο Justin Theroux ούτε και ο John Mayer, αλλά κάποιος που την γνωρίζει πολύ πριν γίνει διάσημη! Ναι καλά, κατάλαβες, αναφερόμαστε στον πατέρα της, John Aniston στον οποίο οφείλει και τα ελληνικά της γονίδια.

Που λέτε ο John εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν η κόρη του ήταν μόλις 10 ετών, και έκτοτε οι σχέσεις του μαζί της ήταν από σπάνιες έως ανύπαρκτες. Όλα αυτά βέβαια, μέχρι το lockdown το οποίο η αλήθεια είναι ότι όλους μας έχει επηρεάσει.

Που λέτε η Jennifer, με αφορμή τον COVID-19 , ήρθε σε επαφή με τον πατέρα της, τον συγχώρεσε και μάλιστα έκτοτε μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο!

Άραγε ο Brad τι έχει να πει για όλα αυτά;