Λασκαράκη-Σουλτάτος: Γιορτάζουμε έναν χρόνο από τον γάμο τους κι αυτές τις φωτό δεν τις θυμάσαι

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Γιορτάζουμε έναν χρόνο από τον γάμο τους κι αυτές τις φωτό δεν τις θυμάσαι

Θυμάσαι πότε παντρεύτηκαν;

Ήταν Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019, όταν η Βάσω Λασκαράκη με ένα Instagram story της αποκάλυψε πως εκείνη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν. Κανείς δεν γνώριζε τίποτα, κανείς δεν κατάλαβε τίποτα, παρά μόνο όταν η ίδια η ηθοποιός έκανε το post. Το ζευγάρι έκανε τις πασχαλινές διακοπές του στην Κρήτη, χωρίς όμως να έχουμε ιδέα πως ταυτόχρονα ετοίμαζαν τον γάμο τους.

Στον γάμο τους βρέθηκαν μόνο οικογένειες και στενοί συγγενείς, ενώ δεν είδαμε καμία από τις διάσημες φίλες της ηθοποιού να βρίσκονται στο νησί για την μέρα εκείνη. Δύο μήνες αργότερα, στις 29 Ιουνίου, το ζευγάρι πραγματοποίησε το γαμήλιο πάρτι του στη Νάξο, με όλους τους αγαπημένους τους φίλους παρόντες.

Αρκετοί βέβαια ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως στη Νάξο το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά έχοντας όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους μαζί τους στην όμορφη αυτή στιγμή. Είναι πάντως αλήθεια, πως αν τη Δευτέρα του Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη δεν είχε κάνει εκείνο το story, κανείς δεν θα είχε καταλάβει τίποτα για τον γάμο τους.

Εμείς περιμένοντας να δούμε πως το ζευγάρι θα τιμήσει την σημερινή μέρα, γιορτάζουμε έναν χρόνο από τον γάμο τους, με φωτογραφίες τους που σίγουρα δεν θυμάσαι ότι έχεις δει ξανά.