Oυπς: Το καθιερωμένο χειροκρότημα στο ιατρικό προσωπικό, πρόδωσε τη σχέση της superstar (photos+vid)

Oυπς: Το καθιερωμένο χειροκρότημα στο ιατρικό προσωπικό, πρόδωσε τη σχέση της superstar (photos+vid)

Και άντε να το συγκρατήσει το ημίγυμνο ενθουσιώδες αγόρι!

 

Το κορίτσι αυτό το αγαπάμε γιατί εκτός από διάσημο, ταλαντούχο και όμορφο, είναι πάντα χαμογελαστό και κουλ, κάτι που μας κάνει να το νιώθουμε μέλος της οικογένειάς μας. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε στη διασημότερη σειρά, γεγονός που μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο.

Πρόσωπο μεγάλων εταιρειών και με πρόσφατο άνοιγμα και στο θέατρο, θα λέγαμε ότι είναι κυριολεκτικά περιζήτητη μιας και θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα στο Ηollywood.

Μπορεί όμως η ζωή της να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ελάχιστα όμως γνωρίζουμε για τις σχέσεις της μιας και προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, φαίνεται πως η πανδημία της χάλασε τα σχέδια, μιας και με το καθιερωμένο χειροκρότημα των Βρετανών στους επαγγελματίες υγείας της χώρας, σύσσωμη η Μεγάλη Βρετανία, είδε και τον αγαπημένο της ημίγυμνο να χοροπηδάει ενθουσιασμένος στη μέση του δρόμου!

Ποια είναι όμως η star;


https://www.instagram.com/p/B_hw_A9J2eU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι είναι η αγαπημένη μας Emilia Clarke η οποία βγήκε με τις πιτζαμούλες και το σκυλάκι της να χειροκροτήσει, μαζί με άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Πολύ χαρούμενη την βλέπουμε πάντως!