Όλες οι εκπλήξεις που θα δούμε στον τελικό του Greek Idol

Όλες οι εκπλήξεις που θα δούμε στον τελικό του Greek Idol

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Μαλού και Παναγιώτης θα δώσουν την δική τους μάχη για ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία. Όλες οι λεπτομέρειες για το τι θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο.

Οι δύο φιναλίστ θα ερμηνεύσουν από τρία τραγούδια όπως μας είπαν από την παραγωγή. Το πρώτο θα το επιλέξουν οι ίδιοι ανάμεσα στα κομμάτια που έχουν ήδη τραγουδήσει σε προηγούμενα live. Στη δεύτερο κομμάτι , οι υποψήφιοι θα κάνουν από ένα ντουέτο ο καθένας μαζί με τον Αντώνη Βαρδή που θα είναι ένας από τους καλεσμένους της βραδιάς έκπληξη. Τέλος, θα ερμηνεύσουν, ο καθένας ξεχωριστά, ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο γράφηκε ειδικά για το νικητή του Greek Idol και θα κυκλοφορήσει από την Universal Music. Πρόκειται για μία ροκ μπαλάντα με τίτλο «Πολύ μου πάει», από τους δημιουργούς Βασίλη Γαβριηλίδη και Θάνο Παπανικολάου.

Στον τελικό του Greek Idol θα βρεθεί σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο κορυφαίος Αντώνης Ρέμος. Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ «Κλειστά τα Στόματα» live. Ξεχωριστό στιγμιότυπο της βραδιάς αποτελεί η συνεύρεσή του επί σκηνής με τον συνθέτη Αντώνη Βαρδή σε ένα ιδιαίτερο ντουέτο, με τίτλο «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια». Στη μεγάλη βραδιά του τελικού θα εμφανιστούν επίσης και οι δημοφιλείς MEΛΙΣΣEΣ αλλά και η Βαλάντω που κέρδισε πέρυσι τον διαγωνισμό. Σαφώς όλοι οι παίχτες που διαγωνίστηκαν θα ανέβουν στο stage και θα ευχαριστήσουν το κοινό μελωδικά για την στήριξη που είχαν Ραντεβού λοιπόν στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου.