Επέτειος γάμου για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William: Οι στιγμές που δεν θυμάσαι (pics)

Επέτειος γάμου για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William: Οι στιγμές που δεν θυμάσαι (pics)

Εννιά χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton

Πέρασαν εννιά ολόκληρα χρόνια από το πρωινό εκείνο της 29ης Απριλίου όταν ο πρίγκιπας William, ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς.

Στις 16 Οκτωβρίου του 2010, είχε γίνει η ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου ο οποιός πραγματοποιήθηκε την ημέρα Παρασκευή. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παντρεύτηκε την Kate του στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, την ιστορική εκκλησία του Λονδίνου όπου κηδεύτηκε η πριγκίπισσα Νταϊάν ενώ εκείνη την συγκεκριμένη Παρασκευή, που ήταν και η γιορτή της Αγίας Αικατερίνης της Σιένα ήταν αργία για όλη την Βρετανία.

Ο γάμος του Will και της Kate κόστισε κάτι παραπάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ και προβλήθηκε live από την τηλεόραση και στην Ελλάδα.

Μόνο τα λουλούδια κόστισαν 700.000 ευρώ, τα δύο κέικ έφτασαν στα 70.000 ευρώ, ενώ το νυφικό της Kate από την Sarah Burton κόστισε κάτι παραπάνω από 400.000 ευρώ χωρίς να συμπεριλάβουμε το δεύτερο φόρεμα για την δεξίωση από την ίδια σχεδιάστρια και τον ίδιο οίκο του Αlexander McQueen.

Μερικές από τις δαντέλες στο φόρεμα του Alexander McQueen ήταν παλιές, τα σκουλαρίκια της νύφης ήταν γαμήλιο δώρο από τους γονείς της, ενώ η Middleton δανείστηκε την τιάρα της Βασίλισσας Ελισάβετ Β και είχε μια μπλε κορδέλα ραμμένη στο φόρεμά της (κάτι παλιό, κάτι νέο, κάτι μπλε)!

Μερικές ώρες πριν τον γάμο τους η βασίλισσα της Αγγλίας έδωσε στον Ουίλιαμ ως δώρο για το γάμο του τους τίτλους του Δούκα του Κέμπριτζ, του κόμη του Strathearn και του βαρόνου του Carrickfergus. Μετά τον γάμο της η Κάθριν πήρε τον τίτλο της Βασιλικής Υψηλότητάς Της, Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κόμισσα του Strathearn και Βαρόνη του Carrickfergus.

Τα φώτα έκλεψε η αδερφής της νύφης, Pippa Middleton, τότε ανύπαντρη με εκπληκτικούς γλουτούς που έμειναν στην ιστορία καθώς ξεδίπλωνε το πέπλο της αδερφής της, η συνομιλία της στο μπλακόνι με τον πρίγκιπα Harry και η φήμη πως πέρασαν εκείνο το βράδυ μαζί.

Ο πρίγκιπας φίλησε δημοσίως τη σύζυγό του δύο φορές, παρακάμπτοντας το πρωτόκολλο, έτσι για να μην λέμε πως το ζευγάρι δεν δείχνει πόσο θέλει ο ένας τον άλλο από το ξεκίνημα του δεσμού.

Και last but not least, το γεγονός πως την στιγμή που ο William προσπαθούσε να φορέσει την βέρα στην Kate, εκείνη είχε κολλήσει και δεν ανέβαινε στο δάχτυλό της.

Την τελετή θα την δεις ολόκληρη στο παρακάτω βίντεο



Δες και τις καλύτερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery