Η εξομολόγηση παίκτριας του GNTM για την αναβολή του γάμου της (video)

Η εξομολόγηση παίκτριας του GNTM  για την αναβολή του γάμου της (video)

Τι είπε η πάλαι ποτέ παίκτρια του GNTM

H Mαρτίνα ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες του GNTM 2 αλλά η ίδια είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. Η νεαρή κοπέλα που μένει μόνιμα στην Πάτρα με τον αρραβωνιαστικό της, θα ντυνόταν νυφούλα αυτό το Σάββατο αλλά ο κορονοϊό ανέτρεψε τα σχέδιά της.

Η Μαρτίνα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου όπου και αποκάλυψε το τι κάνει μέσα στην καραντίνα και μίλησε και για την αναβολή του γάμου:

«Θα παντρευόμασταν 2 Μαΐου αλλά λόγω της κατάστασης ο γάμος δεν θα γίνει. Έψαχνα ημερομηνία για τον Οκτώβριο αλλά είναι όλα κλεισμένα, ο γάμος θα γίνει με τη νέα χρονιά εκτός κι αν κάνουμε κάποιον πολιτικό γάμο», είπε η κοπέλα.



Η Μαρτίνα μίλησε και για το πώς είναι η ζωή της και μετά το GNTM και παραδέχτηκε πως η εικόνα που έφτασε στις οθόνες μας μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν η καλύτερη, οπότε η δημοσιότητα που πήρε δεν της εξασφάλισε δουλειές.

Η ίδια αποκάλυψε πως είναι αυθόρμητος χαρακτήρας, κάτι που παρεξηγήθηκε ενώ αποκάλυψε και ποια σχέση έχει σήμερα με τις υπόλοιπες FF, την πεντάδα φωτιά του ριάλιτι.

Δες τι είπε παρακάτω