Μαρία Μιχαλοπούλου: Η «αγρότισσα» του GNTM φωτογραφήθηκε σε μαντρί και μας τρέλανε

Μαρία Μιχαλοπούλου: Η «αγρότισσα» του GNTM φωτογραφήθηκε σε μαντρί και μας τρέλανε

Ναι διάβασες καλά

Η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στο φετινό Greece’s Next Top Model, όμως για εντελώς διαφορετικούς λόγους από αυτούς που φαντάζεσαι. Η Μαρία δεν είναι αυτό το τυπικά όμορφο κορίτσι που βλέπεις παντού σε πασαρέλες και περιοδικά, έχει όμως απίστευτα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της, που την έκαναν να διαφέρει.

Το σώμα της είχε ακριβώς τις αναλογίες μοντέλου και οι φωτογραφίες που μας χάρισε μέσα στο παιχνίδι ήταν πραγματικά φανταστικές. Σε κάθε concept μεταμορφωνόταν και γινόταν τελείως μα τελείως διαφορετική.

Το πείσμα και η θέλησή της την έφτασαν μέχρι την τελική 4αδα όπου και αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Μέχρι και σήμερα, 4 μήνες μετά το τέλος του reality μοντέλων η Μαρία έχει κάνει κάποιες εκπληκτικές φωτογραφίσεις που δεν μπορείς να μην σχολιάσεις. Όταν το Greece’s Next Top Model προβάλλονταν στους δέκτες μας, στα social media η Μαρία συχνά αναφερόταν ως η «αγρότισσα».



Και αυτό το παρατσούκλι έκανε πράξη η Μαρία στη νέα της φωτογράφιση. Η Μαρία φωτογραφήθηκε σε ένα μαντρί και πραγματικά μας τρέλανε. Παρεμπιπτόντως στις φωτογραφίες συμμετείχαν και τα ζωάκια που διαμένουν σε αυτό και ήταν πραγματικά φανταστικές.

Αν δεν μας πιστεύεις μπορείς να δεις τις φωτό στη gallery που ακολουθεί.