Η τρυφερή αφιέρωση του Λευτέρη Σουλτάτου στην Βάσω Λασκαράκη για την επέτειο ενός χρόνου γάμου

Η τρυφερή αφιέρωση του Λευτέρη Σουλτάτου στην Βάσω Λασκαράκη για την επέτειο ενός χρόνου γάμου

Το αιχμηρό σχόλιο της ηθοποιού στην αφιέρωση

Αν νόμιζες πως σήμερα είχε επέτειο γάμου μόνο ο William με την Kate Middleton κάνεις λάθος! Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο έλαβε χώρα ο μυστικός γάμος του Λευτέρη Σουλτάτου με την Βάσω Λασκαράκη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, τη Δευτέρα του Πάσχα του 2019 στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου με κουμπάρες τη Ρίτσα Παπακαλιάτη και τη Λένια Παπακαλιάτη, σύζυγο του αδελφού του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ενώ το ευχάριστο γεγονός είχε αποκαλύψει η ίδια η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα στο καλοκαίρι του 2019 είχε ακολουθήσει και γαμήλιο πάρτυ με όλους τους φίλους του ζευγαριού στη Νάξο, καθώς κανείς δεν είχε δώσει το παρόν στο μυστήριο του Πάσχα.

Σήμερα λοιπόν, τόσο ο Λευτέρης όσο και η Βάσω έγραψαν δύο τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram με εκείνη του Σουλτάτου να μας συγκινεί περισσότερο

«29/4/2019 ♡
Our trip to happiness ♡
Χρόνια πολλά αγάπη μου ...να τα εκατοστήσουμε... στα καλύτερα που έρχονται ....με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί.... #mylove #happyanniversary @lefteris.soultatos
I̳N̳ T̳H̳E̳ E̳N̳D̳, E̳V̳E̳R̳Y̳T̳H̳I̳N̳G̳ I̳S̳ A̳ G̳A̳G̳», 'εγραψε η ηθοποιός με τον Σουλτάτο να γράφει χαρακτηριστικά:

«29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ... σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας ... @vasolaskaraki Ευχαριστούμε @ritsapapakaliati @lenials άντε και του χρόνου reunion party. Party loaded..».

Βέβαια, η Λασκαράκη είχε παράπονο από τον εδώ και ένα χρόνο σύζυγό της και δεν το έκρυψε.

Δες τι εννοούμε παρακάτω