MasterChef 4: Ο Κώστας αποχώρησε και αποκάλυψε στο Instagram τον πραγματικό λόγο που τον «έδιωξαν»

MasterChef 4: Ο Κώστας αποχώρησε και αποκάλυψε στο Instagram τον πραγματικό λόγο που τον «έδιωξαν»

Τα είπε όλα σε ένα βίντεο

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef δεν έμοιαζε με όλα τα άλλα, μιας και δεν υπήρξε ψηφοφορία ούτε για την ασυλία, ούτε για να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Και οι 4 παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο πάλεψαν για την ασυλία, με τρεις από αυτούς να καταλήγουν στην δοκιμασία αποχώρησης.

Σταυρής, Γιώργος και Κώστας μαγείρεψαν και αντέγραψαν το πιάτο του Θοδωρή Μωυσίδη, με τον Γιώργο να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και τον Κώστα την χαμηλότερη, που τον οδήγησε και στην έξοδο από το MasterChef.

Ο Κώστας ήταν ένας από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες του reality μαγειρικής, και λίγες ήταν οι φορές που έγινε έρμαιο στα σχόλια του Twitter. Μετά την αποχώρησή του ο Κώστας έκανε το πρώτο post στο Instagram account του, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο και αποκάλυψε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο τον «έδιωξαν» από το παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης τους reality ανέβασε ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο Instagram account του ευχαριστώντας κοινό, παραγωγή και κριτική επιτροπή, κι εκεί αποκάλυψε και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έφυγε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί.