Jennifer Aniston:Το video στο Tik Tok που την ξετρέλανε

Jennifer Aniston:Το video στο Tik Tok που την ξετρέλανε

Το έκανε μάλιστα share  και στο Instagram της

Η Jennifer Aniston έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός TikToker εχθές κάνοντας κάτι που σίγουρα κανείς δεν θα φανταζόταν. Ο JC Stewart ανέβασε στο προφίλ του στο Tik Tok ένα βίντεο με το soundtrack των F.R.I.E.N.D.S, όπως ακριβώς αυτό θα ήταν σήμερα στην εποχή του κορονοϊού.

Άλλαξε λίγο το στίχο, έπαιξε μόνος του τη μουσική και η Jennifer Aniston τον έκανε share στο Instagram account της. Από ότι φάνηκε της άρεσε πολύ η διασκευή αυτή και γι΄αυτό προχώρησε και σε αυτή την κίνηση. Ας είμαστε ειλικρινής βέβαια και ας παραδεχτούμε πως ήταν πράγματι πολύ ωραίος ο τρόπος που το παρουσίασε ο νεαρός τραγουδιστής.

Ο Stewart στη συνέχεια είδε το post της Aniston και έγραψε στο Twitter: «Εμ, η Jennifer Aniston με έκανε share στο Instagram. Στο σημείο αυτό θέλω να ανακοινώσω την συνταξιοδότηση μου, μιας και η καριέρα μου κορυφώθηκε πολύ γρήγορα και κόπιασα γι’ αυτό».



Κι εμείς πάνω κάτω την ίδια αντίδραση θα είχαμε πάντως αν μας έκανε share η Jennifer Aniston. Ίσως και λίγο χειρότερη και πιο υπερβολική.