Ο νέος έρωτας της Jennifer Aniston σε b&w

Ο νέος έρωτας της Jennifer Aniston σε b&w

Δύο νέες φωτογραφίες της Aniston με τον Justin Theroux κυκλοφόρησαν, αυτή τη φορά διά χειρός Terry Richardson.

1308782042_theroux-ansiton-2

Οι φήμες δεν είναι πια φήμες αλλά πραγματικότητα. Όχι πως είχαμε καμιά αμφιβολία, δηλαδή, αλλά για να κρατήσουμε τους τύπους.

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι το νέο «καυτό» ζευγάρι του Hollywood και χτες το βράδυ κυκλοφόρησαν δύο νέες φωτογραφίες τους μαζί, από μια σύντομη επίσκεψη που έκαναν στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι βγήκε για φαγητό με τον διάσημο φωτογράφο/καλλιτέχνη/περσόνα Terry Richardson, οποίος και έβγαλε τις φωτογραφίες, σε ασπρόμαυρους τόνους αυτή τη φορά και με τους δύο ηθοποιούς να ποζάρουν κανονικά για χάρη του.

Όσον αφορά σε αυτή καθεαυτή τη σχέση της Aniston με τον Theroux, πηγές λένε πως η Aniston ήταν αποφασισμένη να κερδίσει τον 39χρονο ηθοποιό, παρά την μακροχρόνια σχέση του με την make up artist Heidi Bivens.

«Η Jen τον κυνήγησε», λέει χαρακτηριστικά άτομο από το στενό περιβάλλον των δύο ηθοποιών, οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Wanderlust» και ξεκίνησαν να έχουν κάποια κρυφά ραντεβού στην προσωρινή κατοικία της Aniston στη Georgia. «H Jen ήθελε τον Justin και δεν την ενδιέφερε το γεγονός πως ήταν ήδη με κάποια άλλη».

Όσο για την Bivens, η ίδια πηγή λέει πως μέχρι τώρα δεν γνώριζε πως η Aniston ήταν ο καταλύτης για την διάλυση της σχέσης της με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της, και ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Όπως θα έλεγαν και στην Αμερική, αυτή τη φορά η Aniston «pulled an Angelina».