Η Gigi Hadid παραδέχτηκε δημόσια την εγκυμοσύνη της και το περίεργο πράγμα που την έκανε να κλάψει

Η Gigi Hadid παραδέχτηκε δημόσια την εγκυμοσύνη της και το περίεργο πράγμα που την έκανε να κλάψει

Επιτέλους, το μοντέλο μίλησε.

Τις τελευταίες μέρες, ο κόσμος της showbiz ασχολείται με τα νέα της εγκυμοσύνης της Gigi Hadid, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον τραγουδιστή Zayn Malik. Το ζευγάρι στα χρόνια που μας πέρασαν έχει χωρίσει αρκετές φορές, τα έχει ξαναβρει άλλες τόσες και πλέον, εκεί που κανείς δεν το περίμενε, εμφανίστηκαν τα νέα του μωρού τους που βρίσκεται καθ’ οδόν.

Στην αρχή, κανείς δεν ήταν σίγουρος, αφού δεν υπήρχε καμία επιβεβαίωση από κάποιον από τους δύο. Έπειτα, όμως, η μαμά της, Yolanda, έκανε ακριβώς αυτό στο RTL Boulevard και μοιράστηκε τα ευχάριστα για την κόρη της.

Πριν από μερικές ώρες, η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ίδια την Gigi, η οποία μίλησε με τον Jimmy Fallon κι όχι μόνο παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη, αλλά μίλησε σχετικά με αυτήν.

Το μοντέλο μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, την ίδια ώρα που ο παρουσιαστής της έδινε συμβουλές για το παιδί που έρχεται.




«Ευχόμαστε να μπορούσαμε να το έχουμε ανακοινώσει με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις όμορφες ευχές και την υποστήριξη όλων»

Στη συνέχεια, όμως, η Gigi είπε κι ένα απίστευτο πράγμα που την έκανε να κλάψει. Τι ήταν αυτό;

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία του.