Η Meghan Markle άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία θεά

Η Meghan Markle άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία θεά

Εσύ πώς την προτιμάς;

Αρχίζει σιγά-σιγά να φαίνεται όλο και πιο μακρινή η περίοδος που η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τότε, βρίσκονταν διαρκώς στο προσκήνιο με κάθε δημόσιο γεγονός στο οποίο παρευρίσκονταν, προκαλώντας πανικό στα εκατομμύρια των θαυμαστών τους, τόσο με το περιεχόμενο των πράξεών τους όσο και με τις εμφανίσεις τους.

Τώρα, το ζευγάρι ακολούθησε τον δρόμο που τους όριζε το καλύτερο για την οικογένειά τους, ώστε να μπορέσουν να ηρεμήσουν όσο γίνεται περισσότερο, συνεχίζοντας τις ενέργειές τους και προσφέροντας βοήθεια σε όσους το χρειάζονται.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Meghan μίλησε με video κλήση για χάρη ενός από τα πρώτα royal πρότζεκτ που είχε αναλάβει και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το νέο hair look που έκανε στα μαλλιά της.

Η πανέμορφη μαμά του Archie, είπε να πιάσει τα μπροστινά της μαλλιά πίσω, αναδεικνύοντας τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της κι έμοιαζε πιο λαμπερή από ποτέ.




Όχι φυσικά ότι τα χτενίσματα που είχε κάνει στο παρελθόν δεν ήταν ωραία, αλλά το νέο look βγάζει κάτι πιο φρέσκο κι ανανεωμένο, που καιρό είχαμε να δούμε από εκείνη. Δεν ξέρουμε για πόσο θα το κρατήσει, αλλά ελπίζουμε για πολύ.

Δες τα προηγούμενα looks που έχει κάνει ανά διαστήματα και σύγκρινε με το τωρινό.

Ποιο προτιμάς;