'Ολη η Ελλάδα είδε την Άννα Βίσση στο Mega: H εμφάνιση της Σοφίας Καρβέλα και τα σχόλια στο Twitter

'Ολη η Ελλάδα είδε την Άννα Βίσση στο Mega: H εμφάνιση της Σοφίας Καρβέλα και τα σχόλια στο Twitter

Πανικός στο Twitter με τα σχόλια για το Μένουμε Σπίτι με την Άννα

Ήταν έντεκα το βράδυ όταν η Άννα Βίσση μας καλωσόρισε στην συχνότητα του Mega με την εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με την Άννα», ακολουθώντας το παράδειγμα του Αντώνη Ρέμου, με μια εκπομπή που πλημμύρισε τους τηλεθεατές με συναισθήματα, μιας και τα τραγούδια της ερμηνεύτριας είναι άρρηκτα δεμένα με αναμνήσεις που έχουν δυο και τρεις γενιές.

«Η επαφή μας θα συμβεί σε μια άλλη διάσταση», ήταν τα πρώτα λόγια της Άννας Βίσση, τονίζοντας:

trends

«Η μουσική είναι το ισχυρότερο αντίδοτο, ειδικά σε περιόδους απομόνωσης και μοναξιάς, ας θυμηθούμε, ας τραγουδήσουμε, ας ερωτευθούμε και ας γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα όπου και αν βρισκόμαστε.



Ανάμεσα στα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια της Βίσση στην τηλεοπτική αυτή συναυλία συνόδευσαν την Άννα από το σπίτι τους αγαπημένα πρόσωπα της ερμηνεύτριας όπως είναι η κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της Νινίκος και Νέστορας, ο κορυφαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη, η μοναδική ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα αλλά και ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.



Η στιγμή που η Άννα, συνδέθηκε με την κόρη της στις ΗΠΑ και είδε τους εγγονούς της ήταν αρκετά συγκινητική ενώ μάταια περιμέναμε όλοι να δούμε μια τηλεοπτική σύνδεση και με τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Καρβέλα! Εννοείται πως ο Νίκος είχε έντονη παρουσία στα social media, στα σχόλια του κοινού, όπου και η Δέσποινα Βανδή.

Περισσότερα από 15,5 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το hastag #menoumespitimetinanna, πάνω από 3,500 για το hastag #βισση και πάνω από 3,700 για το hastag #αννα.



Δες τα καλύτερα σχόλια συγκεντρωμένα παρακάτω