Η άγνωστη ιστορία πίσω από το θρυλικό «Δώδεκα» της Βίσση: Ο καβγάς με τον Νίκο Καρβέλα

Η άγνωστη ιστορία πίσω από το θρυλικό «Δώδεκα» της Βίσση: Ο καβγάς με τον Νίκο Καρβέλα

Βίσση για Καρβέλα: «Με παράτησε κι έφυγε»

Δεκάδες χιλιάδες tweets, δεκάδες αγαπημένα τραγούδια και μια Άννα Βίσση σε ρόλο παρουσιάστριας, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το βράδυ της περίεργης αυτής Πρωτομαγιάς.

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον Αντώνη Ρέμο, η Άννα Βίσση από τη συχνότητα του Mega μας κράτησε την πιο καλή μουσική συντροφιά και μας θύμισε στιγμές από το πάλαι ποτέ βραδινό σόου της στον ΑΝΤ1, το θρυλικό «Με Αγάπη Άννα».

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, στην οποία η Βίσση τραγουδούσε αγαπημένα της κομμάτια, συνθέτης και στιχουργός ήταν στα περισσότερα από αυτά ο Νίκος Καρβέλας. Αδερφή ψυχή της Άννας ο Καρβέλας, μπορεί να μην συνδέθηκε μαζί της τηλεοπτικά αλλά οι δυο τους παρακολουθούσαν μαζί την εκπομπή, όπως μας έδειξε η Βίσση στο Instagram.

Ανάμεσα στα παλιά αγαπημένα κομμάτια και το θρυλικό «Δώδεκα» για το οποίο η ερμηνεύτρια αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία που έλαβε χώρα ανάμεσα σε εκείνη και τον Καρβέλα, με αφορμή το κομμάτι αυτό.

«Το τραγούδι αυτό γράφτηκε εδώ, το 1985. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε ένα μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε. Μου είπε ότι “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θα ήθελα. Θα μάθεις να τραγουδάς; Και σηκώθηκε και έφυγε, με παράτησε», θυμήθηκε η Άννα Βίσση!



Και δεν σταμάτησε εκεί, μιας και έκανε κι άλλες αποκαλύψεις:

«Έμεινα όλη τη νύχτα και θυμάμαι ότι είχα κοιμηθεί εδώ. Με πήρε ο ύπνος από την κούραση, πια. Τραγούδα, τραγούδα, δεν μου έβγαινε. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει, γύρω στις 11 το πρωί. Μπαίνω μέσα, τσαντισμένη, λέω “δεν είναι δυνατόν, θα το πω”. Γελάω γιατί θυμάμαι ότι του άρεσε μετά. Με αγκάλιασε, με φίλησε! Νίκο για εσένα», είπε η Βίσση, φανερά συγκινημένη ενώ αυτή ήταν μόνο μία από τις στιγμές που ακούσαμε το όνομα Νίκος στον τηλεοπτικό αέρα.