Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ανέβασε στο Instagram φωτό που θα ζήλευε ακόμη και ο Σκουλός

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ανέβασε στο Instagram φωτό που θα ζήλευε ακόμη και ο Σκουλός

Μαντεύεις τον φωτογράφο;

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ή αλλιώς «ελαφάκι» όπως τη φώναζαν τα κορίτσια και οι κριτές του Greece’s Next Top Model είναι ένα από τα κορίτσια που ξεχωρίσαμε στο φετινό reality μοντέλων. Για την ακρίβεια ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εμφάνισής της, όταν έκανε την πιο γρήγορη οντισιόν.

Συγκεκριμένα αν θυμάσαι δεν την άφησαν καν να φορέσει μαγιό, ενώ ο Άγγελος Μπράτης της ζήτησε να την κλείσει για το show του. Κι εκείνη τη στιγμή «γεννήθηκε το Bratis Girl». Η Άννα Μαρία είναι μία από τις δύο νικήτριες που έβγαλε το φετινό το Greece’s Next Top Model και πραγματικά δεν υπάρχει φορά που να μην μας εντυπωσιάζει το κορίτσι αυτό.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ανέβασε στο Instagram account της και δύο νέες φωτογραφίες της, που πάμε στοίχημα θα ζήλευε ακόμη και ο Δημήτρης Σκουλός. Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ίλντα Κρόνι, έχει ανακαλύψει ένα νέο ταλέντο στον εαυτό της, και αυτό είναι η φωτογραφία.

Μέχρι στιγμής την έχουμε δει να φωτογραφίζει τη Μαρία Μιχαλοπούλου, αλλά και την Μαρίνα Γρηγορίου. Τις φωτό της Άννας Μαρίας σίγουρα θα τις ζήλευε και ο κριτής και φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτό που η Ίλντα έβγαλε την Άννα Μαρία, αλλά και τα σχόλιά τους.