Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό μήνυμα της στο Instagram, που θα σε κάνει να δακρύσεις

1 SHARE

Το συγκινητικό post της

Η σημερινή μέρα για την Δανάη Μπάρκα είναι ίσως μία από τις σημαντικές στη ζωή της. Ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο που δεν βρίσκεται πια στη ζωή θα είχε σήμερα γενέθλια, και η νεαρή ηθοποιός έγραψε στο account της κάτι που πραγματικά μας έκανε να ανατριχιάσουμε και να δακρύσουμε.

Ο παππούς και η γιαγιά είναι πάντα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, διπλά αγαπημένα, αφού είναι οι γονείς των γονέων μας, και άνθρωποι που συμβάλλουν κατά πολύ στην ανάπτυξή μας και στη δημιουργία του χαρακτήρα μας. Ο παππούς της Δανάης δεν βρίσκεται πια στη ζωή, όμως σαν σήμερα θα είχε γενέθλια και η ηθοποιός μέσα από μερικές γραμμές μας παρουσίασε τον αγαπημένο της παππού.

Το σπαρακτικό της μήνυμα και οι ευχές για εκείνον στο Instagram account της, δεν μπορούν να σε αφήσουν ασυγκίνητη.

«Σήμερα είναι η μέρα. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο παππούς Ανδρέας. Όσοι με ακολουθείτε καιρό ξέρετε τι σημαίνει για μένα. Όσοι είστε νέοι στην παρέα μας, σας λέω εν τάχει ότι ο παππούς μου είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Σήμερα θα είχε γενέθλια. Υπό άλλες συνθήκες θα σβήναμε τούρτα, θα μου έλεγε ότι είμαι «η ποντίκω της καρδιάς του και το πιο όμορφο κορίτσι που υπάρχει» και θα λέγαμε ιστορίες από παλιά. Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου γιατί θα περνούσα όλη την ημέρα μαζί τους-με γιαγιά και παππού(όπως στο βίντεο).Υπό τις σημερινές συνθήκες πονάω. Μου λείπει. Γιορτάζω μεν-γιατί υπήρξε. Αλλά υποφέρω που δεν υπάρχει.

Ο παππούς Ανδρέας έλεγε πάντα «να αγαπάς τους ανθρώπους ποντίκω μου» έτσι θα κάνω κι εγώ. Θα τον κρατάω με την αγάπη μου ζωντανό. Θυμάμαι σαν τώρα όσο ήμασταν στο νοσοκομείο να μου λέει «Ποντίκω μου, στο δίπλα δωμάτιο η κυρία Ειρήνη θέλει να κάνει μπάνιο και η νοσοκόμα δεν πρόλαβε-πηγαίνει βοήθησε την» κι έτρεχα να το κάνω για να του το πω και να χαρεί. Ας γυρνούσε ο χρόνος πίσω -1.436 μέρες, να του δώσω άλλη μια γερή αγκαλιά, να μυρίσω το κούτελο του(πάντα εκεί τον φιλούσα για καληνύχτα),να ακούσω απ’ την φωνούλα του να λέει «ποντίκω μου να προσεχείς σ αγαπάω goodbye» και τίποτα άλλο.. Δε πειράζει, θα κλείνω τα μάτια μου και θα το σκέφτομαι σα να βλέπω ταινία-θα σκηνοθετώ την σκηνή, θα κάνω μόνη μου ήχο, μουσική, φως και κάθε μέρα θα τον καλημερίζω και θα τον καληνυχτίζω.

Παππού μου όπου και να έχει πάει το σώμα σου, εσύ είσαι εδώ. Γύρω μου, μέσα στο μυαλό μου, στις φωτογραφίες μας, σε όλα. Παντού-σε κάθε ταξίδι, σε κάθε καμαρίνι, σε κάθε ιστορία είσαι κι εσύ. Θα μιλάω μέχρι να πεθάνω για σένα για να ακούνε όλοι τι σημαίνει «παππούς» και τι σημαίνει «αγαπάω».
Μου λείπεις τόσο..

Υ.Γ: τους δικούς μας ανθρώπους, αυτούς που για να μας μεγαλώσουν, για να περπατήσουμε, για να φάμε μόνοι μας, για να μάθουμε την τουαλέτα, για να λέμε «ευχαριστώ»-«παρακαλώ» έφαγαν χρόνια και ώρες απ’ τη ζωή τους, οφείλουμε να τους αγαπάμε και να μην τους ξεχνάμε όταν μας χρειάζονται. Δώστε σήμερα ένα φιλί στην γιαγιάς και στον παππού σας ή ένα τηλέφωνο να τους πείτε σ'αγαπώ».

Δες το post της στη gallery που ακολουθεί.

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ