«Η Diana προσπάθησε να αυτοκτονήσει»: Η νέα πτυχή για τη ζωή της που έκανε έξαλλους τους πρίγκιπες

«Η Diana προσπάθησε να αυτοκτονήσει»: Η νέα πτυχή για τη ζωή της που έκανε έξαλλους τους πρίγκιπες

Και όχι άδικα

Λες και η βασιλική οικογένεια δεν έχει αρκετά να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή (βλ. την αποχώρηση των Meghan-Harry από τα βασιλικά αξιώματα, τις αγωγές των Sussexes με τα βρετανικά tabloids, τον σχεδιασμό γάμου της πριγκίπισσας Βεατρίκης, τον πρίγκιπα Κάρολο [π νόσησε από κορονοϊό, αλλά και την απομόνωση όλων των μελών της οικογένειας) έρχεται να προστεθεί ακόμη ένας πονοκέφαλος. Ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ που χωρίζεται σε τέσσερα μέρη φέρνει στο φως νέες πτυχές για τη ζωή της Diana.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως η πριγκίπισσα Diana προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κάτι που φυσικά έκανε έξαλλους τους Harry και William. Σύμφωνα με τη Sun, η σειρά, που ονομάζεται «Being Me: Diana», κάνει λόγο για τις μάχες της ψυχικής υγείας, τις διατροφικές διαταραχές, τον δυσαρεστημένο γάμο με τον πρίγκιπα Κάρολο και την οδυνηρή παιδική ηλικία. Το outlet αναφέρει επίσης πως η εκπομπή θα μπει στο Netflix και πρόκειται να χρησιμοποιήσει πλάνα που δεν έχουμε δει ποτέ από τις ομιλίες της Diana το 1990-92 και συνεντεύξεις με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος της για να επικεντρωθεί στην εσωτερική αναταραχή της λίγο πριν από τον επίσημο χωρισμό της με τον Κάρολο.

Είναι προφανές γιατί η βασιλική οικογένεια δεν είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα αυτή. Μία πηγή αναφέρει μάλιστα: «Οι royals θα αρνηθούν να συμμετάσχουν όπως και η οικογένεια Spencer. Οι William και Harry θα είναι πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τον Harry επειδή συνεργάζεται με το Netflix. Σε μια στιγμή που οι royals έχουν «χτυπηθεί» από την απόφαση των Harry-Meghan το timing δεν είναι καθόλου καλό».

Προς το παρόν, το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ή πωληθεί, οπότε απλώς θα πρέπει να μείνουμε συντονισμένοι για να δούμε πώς ανταποκρίνεται η βασιλική οικογένεια και εάν κάνουν δηλώσεις σχετικά με αυτό.