Meghan Markle-Harry: Ο ρόλος της Doria Ragland και η απόφαση που πήραν

Meghan Markle-Harry: Ο ρόλος της Doria Ragland και η απόφαση που πήραν

Τι σκέφτηκαν να κάνουν με την μητέρα της Meghan;

Παρόλο που η Meghan και ο Harry φέρονται να μην έχουν δει ακόμη τη Doria Ragland από τότε που μετακόμισαν στο Los Angeles (φυσικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού), φαίνεται όμως πως σκοπεύουν να περάσουν πολύ χρόνο μαζί της, μόλις τελειώσει όλο αυτό το κομμάτι της αυτοαπομόνωσης και του social distancing.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun η Meghan και ο Harry εξακολουθούν να αναζητούν ένα μόνιμο σπίτι στην Καλιφόρνια και ψάχνουν ένα σπίτι, που να μπορεί να φιλοξενήσει επίσης και τη Doria.

Μια πηγή αναφέρει: «Μόλις τελειώσει η καραντίνα και το lockdown ο Harry και η Meghan θα μετακινηθούν σε νέο χώρο και θέλουν η Doria να συμπεριληφθεί σε αυτά τα σχέδιά τους. Είναι όμως ανεξάρτητη και δεν θέλει να βρίσκεται στον χώρο τους και να τους ενοχλεί. Θέλει να έχει δικό της χώρο και να βοηθάει όπως μπορεί σαν γιαγιά».

Η Meghan και η Doria είναι πολύ κοντά σαν μαμά και κόρη, και η αλήθεια είναι πως πολύ θα ήθελαν μια έξτρα βοήθεια για την φροντίδα του γιου τους Archie. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το πως θα υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, όμως το σίγουρο είναι πως θέλουν τη Doria μαζί τους.