«Υπάρχει ένα σημείο πάνω στο σώμα της που σιχαίνεται»: Απίστευτη αποκάλυψη για την Meghan Markle

«Υπάρχει ένα σημείο πάνω στο σώμα της που σιχαίνεται»: Απίστευτη αποκάλυψη για την Meghan Markle

Η κακή συμπεριφορά και οι απίστευτες απαιτήσεις. 

Κορίτσι της διπλανής πόρτας δεν την λες σε καμία περίπτωση. Όπως επίσης και απλή και φιλική μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που άνθρωποι από το περιβάλλον της έχουν μιλήσει με όχι καλά λόγια. Βέβαια αυτή τη φορά λένε πράγματα βαριά και ασήκωτα και κάνουν ιδιαίτερες αποκαλύψεις, πείθοντάς μας ότι η Meghan δεν είναι σίγουρα ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου.

Που λέτε, ένας καμεραμάν ο οποίος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τη δούκισσα, ρωτήθηκε από τα δαιμόνια Βρετανικά Μέσα, όχι που δεν θα τον ανακάλυπταν, και είπε κάποια όχι κολακευτικά λόγια για την πρώην συνεργάτιδά του: «Είχε ύφος και ήταν πολύ αγενής. Οι απαιτήσεις της ήταν απίστευτες και είχε απαγορεύσει ρητά να φαίνεται ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της».

«Από τότε την αποκαλούσαμε πριγκίπισσα λόγω της συμπεριφοράς της. Μπροστά στις κάμερες ήξερε να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Όταν όμως αυτές έσβηναν, ξεκινούσε η παράνοια. Συγκεκριμένα λουλούδια στο καμαρίνι της αλλά και συγκεκριμένη σαμπάνια, όλα έπρεπε να περάσουν από δική της έγκριση ενώ απαγορευόταν ρητά να την τραβήξεις όσο έκανε το μακιγιάζ της».

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας κάνουν μία εντύπωση όλα αυτά. Τελικά όμως, ποιο σημείο του σώματός της σιχαίνεται η Meghan;

Για να μάθεις, δες την παρακάτω gallery: