Μαρία Ηλιάκη: Το προσβλητικό σχόλιο στη φωτογραφία της και η απάντηση που έκλεισε στόματα

Μαρία Ηλιάκη: Το προσβλητικό σχόλιο στη φωτογραφία της και η απάντηση που έκλεισε στόματα

Είναι απλά απίστευτη

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μία από αυτές τις παρουσιάστριες που δεν την ενδιαφέρει να τσαλακωθεί και να απομυθοποιηθεί. Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να αυτοσαρκάζεται, να ανεβάζει φωτογραφίες που ακόμη και αν πολλοί πιστεύουν πως δεν την κολακεύουν, εκείνη να «μη μασάει» τα λόγια της και να μη δίνει σημασία.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η φωτογραφία που ανέβασε εχθές το απόγευμα. Μαυρισμένη, αρετουσάριστη και με κόκκινο κραγιόν, η Μαρία Ηλιάκη «εκνεύρισε» πολλούς που τόλμησε να ανεβάσει selfie χωρίς να την επεξεργαστεί και να βάλει φίλτρα και ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Αντίδραση βασικά, γιατί ένα ήταν εκείνο το προσβλητικό σχόλιο που έγινε στη φωτογραφία της. Σχόλιο που εννοείται η Μαρία δεν άφησε να περάσει απαρατήρητο. Όχι δεν το διέγραψε, αντιθέτως απάντησε και απάντησε στην αγενέστατη κοπέλα όπως της άξιζε. Και είναι πραγματικά πολύ φίλη μας μετά από αυτό.

Αν μας ρωτάς πάντως το σχόλιο που είχε μεγαλύτερη σημασία σε όλο αυτό που συνέβη και αξίζει να παρατηρηθεί δεν είναι άλλο από αυτό του συντρόφου της, Στέλιου. Ο Στέλιος Μανουσάκης, αν και βρίσκεται κάπως μακριά έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο στην αγαπημένη του, και αυτό είναι το highlight της ημέρας.

Δυστυχώς η χολή και η κακία δεν θα «βασιλέψουν» ποτέ όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.