Χτύπημα κάτω από τη ζώνη της Aniston στην Angelina: H υπερβολική είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη της Aniston στην Angelina: H υπερβολική είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου

Τώρα να το πιστέψουμε εμείς αυτό;

Ναι το παραδεχόμαστε: Διαβάζουμε οτιδήποτε πέσει στα χέρια μας σχετικό με τη σχέση Aniston-Pitt, αφενός γιατί θέλουμε να τους ξαναδούμε μαζί, και αφετέτου γιατί είναι δύο από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη. Οπότε, κάθε είδηση που τους αφορά, γίνεται ανάρπαστη ακόμα κι αν είναι κάπως... τραβηγμένη!

Όπως η σημερινή, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου, φυσικά, και η οποία όχι μόνο είναι υπερβολική αλλά και πολύ αστεία. Που λέτε, το δημοσίευμα αυτή τη φορά αναφέρεται στα παιδιά του Brad και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο του βιολογικό παιδί, την όμορφη Shiloh. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Aniston και η Shiloh έχουν αναπτύξει πολύ στενή σχέση, προφανώς εξαιτίας της επανασύνδεσης της Jen με τον ωραίο μπαμπά της μικρής, γεγονός πόυ μάλλον δεν αρέσει στην μαμά Αngelina.

Μάλιστα, η πάντα κουλ και ψύχραιμη Angie δέχτηκε πρόσφατα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, μιας και η Shiloh ζήτησε κάτι εξωφρενικό από τον πατέρα της, το οποίο πραγματικά δεν ξέρουμε αν πρέπει να πιστέψουμε.

Συγκεκριμένα, τον ρώτησε αν μπορεί να αποκαλεί την Aniston "μαμά" μιας και όσο ο καιρός περνάει οι δυο τους δένονται ακόμα περισσότερο. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες, η Shiloh περνάει πολύ περισσότερο χρόνο με τον μπαμπά της στο σπίτι του.

Δες την παρακάτω gallery: