Vanessa Bryant: Το γράμμα που της έγραψε ο μπασκετμπολίστας λίγο πριν τον τραγικό του θάνατο

Vanessa Bryant: Το γράμμα που της έγραψε ο μπασκετμπολίστας λίγο πριν τον τραγικό του θάνατο

Η τραγική ειρωνεία του περιεχομένου

Ο θάνατος του Kobe Bryant ήταν ένα από αυτούς που συγκλόνισε τον κόσμο, όσο λίγοι. Ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας που όλοι αγάπησαν και λάτρεψαν, έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με το ελικόπτερό του, στο οποίο μαζί του βρισκόταν και η 14χρονη κόρη του Gianna. Και δυστυχώς όπως συμβαίνει συνήθως δεν ήταν fake news.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες από τότε που ο Kobe και η κόρη του έφυγαν από τη ζωή και η σύζυγός του, Vanessa Bryant έκανε ένα post στο Instagram που μας έκανε να ανατριχιάσουμε. Ο σύζυγός της της είχε γράψει ένα γράμμα προτού πεθάνει, το οποίο η Vanessa βρήκε πριν λίγα 24ωρα και άνοιξε την ημέρα των γενεθλίων της.

«Χθες βρήκα έναν φάκελο που έλεγε απέξω: “Προς την αγάπη της ζωής μου”. Περίμενα να ανοίξω ακόμη ένα γράμμα στα γενέθλιά μου. Ήταν κάτι το οποίο με έκανε να ανυπομονώ για τη σημερινή μέρα. Η ειρωνεία είναι πως ο Kobe είχε μέσα μια φωτογραφία με ένα σχέδιο που έδειχνε εμένα με έναν άγγελο να με κρατά (πραγματικά πόσο ειρωνικό). Μου λείπει η αγάπη μου και το μικρό μου κοριτσάκι.

Νιώθω ευγνώμων που ξύπνησα σήμερα δίπλα στα τρία κορίτσια μου. Εύχομαι να ήμασταν όλοι μαζί σήμερα».

Αυτά έγραψε στο post της η Vanessa και πραγματικά ανατριχιάσαμε με το περιεχόμενο του γράμματος, από έναν άνθρωπο που δεν είναι πια στη ζωή.