Η Κάτια Ταραμπανκό έκανε το πρώτο στόρι με μαγιό για το 2020 και το κορμί της «δεν υπάρχει»

Η Κάτια Ταραμπανκό έκανε το πρώτο στόρι με μαγιό για το 2020 και το κορμί της «δεν υπάρχει»

Μα δες ένα σώμα

Η Κάτια Ταραμπανκό μπορεί πριν το Greece’s Next Top Model να είχε εμφανιστεί σε ελληνικές σειρές και σε βίντεο κλιπ, όμως γνωστή ευρέως έγινε μέσα από το reality μοντέλων πριν από λίγους μήνες. Η νεαρή κοπέλα ήταν μία από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού και φυσικά έκτοτε την βλέπουμε συνεχώς μέσα από το Instagram account της.

Οι φωτογραφίες που ανέβαζε όλο αυτό το διάστημα είχαν κάποια ποικιλία στο θέμα, όμως σήμερα μείναμε άφωνες όταν την είδαμε να ποζάρει φορώντας τι άλλο; Μαγιό φυσικά. Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Η Κάτια έκανε την πρώτη φωτογράφισή της για γνωστή εταιρεία μαγιό και εμείς μείναμε έκπληκτες με το κορμί της.



Την είχαμε δει στις οντισιόν του GNTM με μαγιό, όμως είχαμε ξεχάσει πως είχε τόσο φανταστικό κορμί. Βλέπεις μέσα στο reality τις περισσότερες φορές τις βλέπαμε ντυμένες με ένα σωρό ρούχα. Αυτά τα δύο story που έκανε όμως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, και μας απέδειξε ακόμη μια φορά γιατί πήρε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.