Jennifer Aniston: Δεν θα πιστεύεις ποιον ρόλο απέρριψε για να παίξει στα «Friends» (photos)

Jennifer Aniston: Δεν θα πιστεύεις ποιον ρόλο απέρριψε για να παίξει στα «Friends» (photos)

Χωρίς δουλειά σίγουρα δεν θα έμενε πάντως.

Είναι ίσως η πιο iconic σειρά παγκοσμίως, με χαρακτήρες πάντα επίκαιρους και αξιολάτρευτους και φυσικά ατάκες που γνωρίζουμε απ' έξω, αλλά εξακολουθούμε να γελάμε κάθε φορά που τις ακούμε. Αναφερόμαστε φυσικά στα θρυλικά "Friends" ή ελληνιστί "Φιλαράκια" τα οποία προβάλλονται ασταμάτητα στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους.

Ένας από τους 6 βασικούς πρωταγωνιστές φυσικά, είναι και η Jennifer Aniston, η οποία έγινε διάσημη από τον ρόλο της Rachel Green, και ενέπνευσε το στυλ αλλά και τα χτενίσματα των κοριτσιών εκείνης της εποχής. Καμιά μας δεν μπορεί να ξεχάσει τον αξιολάτρευτο χαρακτήρα της Rachel αλλά και τα υπέροχα outfit της, τα οποία ακόμα θυμόμαστε και αντιγράφουμε.

Κι όμως, η Aniston πιθανότατα να μην ήταν μέρος του καστ της δημοφιλούς σειράς, ή για την ακρίβεια, υπήρχε ακόμη ένας ρόλος που τη διεκδικούσε εκείνη την εποχή.

Πίσω στο 2011 ο Adam Sandler αποκάλυπτε στην Oprah, ότι η Jennifer την περίοδο που συζητούσε για τα "Friends" είχε πρόταση και από άλλο iconic πρόγραμμα την οποία απέρριψε για να είναι στη διάσημη σειρά.

Πάει κάπου ο νους σου; Δες την παρακάτω gallery: