Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Harry Potter έγινε μπαμπάς, και είναι τρισευτυχισμένος

Ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής του Harry Potter έγινε μπαμπάς, και είναι τρισευτυχισμένος

Μα τι όμορφη είδηση είναι αυτή

Η είδηση πως ο πρωταγωνιστής του Harry Potter θα γίνει μπαμπάς πριν από κάποιες εβδομάδες, πραγματικά μας εξέπληξε. Δεν είχαμε ακούσει τίποτα για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και ομολογουμένως ήταν κάτι που μας χαροποίησε. Και αν πριν από καιρό ένιωσες έκπληξη με την είδηση αυτή, τότε θα πρέπει να σου πούμε πως ο ηθοποιός έγινε ήδη μπαμπάς.

Το περιοδικό People δημοσίευσε πως ο Rupert Grint (aka Ron) και η σύντροφός του Georgia Groome υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι την Πέμπτη 7 Μαΐου. Ο 31χρονος ηθοποιός που όλο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες του Harry Potter, είναι πια μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Ο Rupert Grint και η Georgia Groome είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν τη γέννηση της κόρης τους. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη στιγμή», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού στα Μέσα. Αυτή η Παρασκευή ξεκίνησε με υπέροχα νέα πάντως, δεν συμφωνείς;

Ελπίζουμε να δούμε σύντομα φωτογραφίες του νέου μπαμπά με την κορούλα του. Ακόμη τον έχουμε στο μυαλό μας πολύ παιδί από την συμμετοχή του στις ταινίες, που μας φαίνεται απίστευτο το ότι έγινε μπαμπάς.